živjeti zdravo

Knjižnica za vaše klince organizira veseli program Uberi priču u Gradskom parku

Na terasi ispred Knjižnice gošće će predstaviti sebe i pročitati djeci slikovnice koje su pisale ili ilustrirale, nakon čega slijedi druženje u Gradskom parku.

14:02h
0
Ilustracija

Program Uberi priču – program u kojem bit će predstavljeni domaći ilustratori i autori te  će se druženje završiti sa sada već tradicionalnom berbom slikovnica u Gradskom parku. Program je na rasporedu u subotu, 1. lipnja u 11 sati.


U programu Uberi priču ove godine, osim Sanje Lovrenčić, autorice projekta, sudjeluju i ilustratorica Ana Kadoić, a u zabavljanju klinaca pomaže im književnica i klaunesa Nikolina Manojlović Vračar.

Na terasi ispred Knjižnice gošće će predstaviti sebe i pročitati djeci slikovnice koje su pisale ili ilustrirale, nakon čega slijedi druženje u Gradskom parku. Svako dijete je dobrodošlo!

Uberi priču odvija se u suradnji s izdavačkom kućom Mala zvona i Šarenim dućanom. Knjižnica se ovim programom uključuje i u nacionalni projekt Živjeti zdravo budući da se program odvija na otvorenom, a u njemu će biti angažirani i volonteri.

U slučaju kiše, program će se održati u Stručno – znanstvenom odjelu Knjižnice i čitaonice
Fran Galović Koprivnica.

čitam...