15.4 C
Koprivnica
Srijeda, 22. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
hrvoje čeović

Kolarić dobio nasljednika, na čelo Belupa dolazi stručnjak koji je 30 godina radio u američkom farmaceutskom divu
K

Dolazi s prvim danom listopada i mandat mu traje sve do 30. rujna 2025. godine

Ne propustite

Nakon nekoliko mjeseci nagađanja poznato je ime osobe koja će na čelu Belupa zamijeniti Hrvoja Kolarića. Naime, na danas održanoj sjednici Nadzornog odbora novim predsjednikom Uprave Belupa imenovan je Hrvoje Čeović. U koprivničku farmaceutsku kompaniju dolazi s prvim danom listopada i mandat mu traje sve do 30. rujna 2025. godine.

– Gotovo trideset godina Čeović se zadržao u američkom divu Procter&Gamble, radeći, između ostalog, kao direktor prodaje za Južnu i Srednju Europu, direktor za OTC operacije i segment ljekarni za područje Europe, Bliskog Istoka i Afrike te potpredsjednik za Srednju Europu od 2014. do 2020. godine. Također, 2021. osnovao je Ceovic Consulting d.o.o., tvrtku za savjetovanje i pomoć u implementaciji projekata iz područja nastupa na tržištu, poslovne i organizacijske transformacije te razvoja komercijalnih i liderskih kompetencija – upoznali su nas iz Belupa s dosadašnjom karijerom novog čelnika kompanije.

Dodaju da je diplomski studij završio na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, a 2001. obranio je i doktorsku disertaciju na bečkom Wirtschaftsuniversitätu. Od 2019. godine gostujući je predavač na ekonomskom fakultetu u Zagrebu, a na Katedri za pravo redovito održava predavanja studentima hrvatskog i engleskog studija iz područja primjene regulative Europske Unije u poslovnoj praksi.

Foto: Belupo
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Prelijepa djevojka zaraznog osmijeha odlično isfurala legendarni predmet koji će biti hit ovog ljeta

Zaraznim osmijehom ova nas je prelijepa djevojka koja je prošetala koprivničkim trgom jednostavno "kupila". I ne samo time, odjevni...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×