15.7 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 27. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Komunalac i Osnovna škola „Đuro Ester“ obilježili Koprivnički klimatski tjedan
K

Ne propustite

G.K.P. Komunalac održao je kreativnu radionicu pod nazivom „Eko razglednice” u suradnji s učenicima 2. c razreda O.Š. Đuro Ester.

Učenicima je ukratko predstavljen projekt Koprivničkog klimatskog tjedna nakon čega su kroz timski rad imali zadatak analizirati probleme u svojoj okolini vezane uz zaštitu okoliša, a koji se javljaju kao posljedica neodgovornog ponašanja društva, poduzeća i institucija.

Cilj radionice bio je potaknuti učenike na razmišljanje o ekološkim problemima sa kojima se svakodnevno suočavaju u svojoj okolini i zašto je važno čuvati prirodu.

Učenici su svoja razmišljanja prezentirali kroz ekološke poruke na eko razglednicima.
Eko poruke 2.c razreda O.Š. Đuro Ester, Komunalac je izrezbario na drvene putokaze te 26. ožujka zajedno sa učenicima postavio u okoliš škole.
Ovom radionicom željela se skrenuti pozornost na važnost ekologije, sigurniju i zdraviju budućnost sredine u kojoj živimo i očuvanje planeta Zemlje, na najbolji način – kroz rad sa mladima.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Zlatna od glave do pete, ova žena ruši sve mitove o godinama, nama je baš mrak!

Pa godine ovo, pa godine ono. Što se smije, a što se ne smije nositi. Ma da... Žene budite...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×