odvoz papira, plastike i biorazgradivog otpada

Komunalac potpisao ugovor za nabavu komunalnih vozila za odvojeno prikupljanje otpada

Projekt je sufinanciran iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova, iz Operativnog programa ‘Konkurentnost i kohezija’.

13:45h
0
IMG  scaled
Foto: komunalac-kc.hr

Gradsko komunalno poduzeće Komunalac d.o.o. Koprivnica prijavilo je Projekt „Nabava komunalnih vozila za odvojeno prikupljanje otpada za uslužno područje Komunalca d.o.o. Koprivnica“ te je 18. prosinca 2020. godine potpisan Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava: KK.06.3.1.18.0053  između Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja, Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost i Komunalca d.o.o. Koprivnica.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 2.625.610 kuna s PDV-om, od čega će Komunalac temeljem prethodno spomenutog Ugovora ostvariti pravo na bespovratna sredstva u iznosu 1.480.000 kuna, što je najviši mogući iznos sufinanciranja ukupno utvrđene vrijednosti prihvatljivih izdataka projekta. Projekt je sufinanciran iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova, iz Operativnog programa ‘Konkurentnost i kohezija’.

Za projekt „Nabava komunalnih vozila za odvojeno prikupljanje otpada za uslužno područje Komunalca d.o.o. Koprivnica“ proveden je postupak javne nabave za komunalna vozila u kojem je najpovoljniju ponudu dalo društvo Tehnix d.o.o. iz Donjeg Kraljevca.

Tako je 23. veljače 2021. godine u prostorima Komunalca potpisan Ugovor za nabavu dva komunalna vozila za odvojeno prikupljanje otpada, koja će se koristiti za odvoz papira, plastike i biorazgradivog otpada s kućnog praga na području grada Koprivnice i svih osam općina uključenih u uslužno područje Komunalca.

Foto: komunalac-kc.hr
Foto: komunalac-kc.hr
Foto: komunalac-kc.hr
Foto: komunalac-kc.hr
Foto: komunalac-kc.hr
Foto: komunalac-kc.hr
Foto: komunalac-kc.hr