bravo

Komunalac u prvih šest mjeseci u plusu više od 250 tisuća kuna, N. Tetec: Težimo trajno ispunjavati potrebe i očekivanja korisnika

Predsjednik nadzornog odbora Zoran Gošek izuzetno je zadovoljan postignutim rezultatima.

13:18h
0
Komunalac // Foto: Matija Gudlin

Komunalac je zaista ima čime pohvaliti. Na današnjoj sjednici Nadzornog odbora Komunalca prezentirani su poslovni rezultati za prvih šest mjeseci 2019. godine pri čemu je ostvaren prihod od 25.766.367 kuna uz istovremeni rashod od 25.513.820 kuna, što je dovelo do dobiti, odnosno pozitivnog poslovnog rezultata od 252.548,00 kuna za spomenuto razdoblje.

Ovo je izuzetan poslovni rezultat Uprave Komunalca s obzirom da je za isto razdoblje 2018. godine Komunalac ostvario gubitak od 3,6 milijuna kuna.

– Komunalac se potpuno prilagodio svim zakonskim regulativama gospodarenja otpadom.
Povećao se i broj općina u kojima Komunalac obavlja svoje usluge – Drnje, Koprivnički Bregi, Molve, Novigrad Podravski, Đelekovec, Legrad, Sokolovac i Koprivnički Ivanec, što je još jedan pokazatelj zajedničkog provođenja politike gospodarenja otpadom. Komunalac je preuzeo Eko bicikle od UZOR-a, osigurano je 8.500 plavih posuda za papir za kućanstva, izrađena je nova rajonizacija u cilju optimalizacije troškova, uveden je javni prijevoz – Busko te je uvedeno smart rješenje za parking – Paydo –  rekla je Nataša Tetec, predsjednica uprave.

Poboljšana međusektorska suradnja i komunikacija unutar poduzeća radi što efikasnijeg
obavljanja zadataka i optimalizacije procesa te niz drugih aktivnosti uvelike su pomogli u
ostvarivanju pozitivnih rezultata.

– Pri obavljanju svojih poslovnih aktivnosti, sukladno zakonskim obvezama Komunalac teži trajno ispunjavati potrebe i očekivanja korisnika naših usluga i ostalih zainteresiranih strana kvalitetom, kontinuitetom, pravovremenošću i točnošću uz istovremenu brigu, ispunjavanje zahtjeva i neprekidno poboljšavanje učinkovitosti sustava upravljanja posebno u odnosu na kvalitetu, očuvanje i zaštitu okoliša te sigurnosti na radu – poručila je predsjednica Uprave Nataša Tetec.

Predsjednik nadzornog odbora Zoran Gošek izuzetno je zadovoljan postignutim rezultatima.

– S obzirom na uloženi trud Uprave koje ovom prilikom pohvaljujem za posebne rezultate i trud koji su pokazali u restrukturiranju Komunalca i usvajanju novih djelatnosti i financijskom rezultatu koji je iznad svega dobar vjerujem da će na kraju godine biti odličan –  rekao je Zoran Gošek.

čitam...
Loading...