Koprivnica // Napao dečka koji je ljubio curu u parku pa se sa sinom potukao s njegovim prijateljem

12:27h
0

Ilustracija // Foto: Zvonimir MarkačDa ljudskoj gluposti ponekad nema kraja potvrdilo se još jednom i jučer oko 22.30 sati na koprivničkom Zrinskom trgu.

Otac (50) i njegov 21-godišnji sin cijelu su večer pili na klupicama uz gradski park. U jednom trenutku, iz čista mira, ‘uzorni’ otac krenuo je prema mladom paru koji je sjedio i ljubio se na klupici. Počeo je vikati na nedužnog 17-godišnjeg dečka i odjednom ga udario. Sve to vidio je godinu dana mlađi prijatelj napadnutog dečka i priskočio mu je u pomoć. Tučnjava je bila neizbježna. U nju se uključio i 21-godišnji sin. Šake su letjele na sve strane. Sreća je da netko ozbiljnije nije stradao, kao ni da nije napadnuta djevojka.


Ubrzo je alarmirana policija koja je utvrdila da je otac bio pod utjecajem alkohola od 0,77 promila, dok je njegov sin imao 1,04 promila. Mladić (17) koji je branio svog prijatelja nije bio pod utjecajem alkohola.

Usprkos svemu, sva trojica “fajtera” zaradili su prekršajne prijave. Na sudu je da odluči čija je odgovornost u cijeloj makljaži veća. 

čitam...