15.4 C
Koprivnica
Utorak, 18. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Koprivnica noću
K

Ne propustite

Slikom koju gledate otvaramo mini-seriju poznatih i nepoznatih likova iz šezdesetih godina, što će biti objavljivani u kraćem razdoblju.

Ova slika objavljena je u Glasu Podravine 1962. godine u sklopu reportaže Koprivnica noću, koju su radili Pajo Kanižaj i vaš autor. Obišli smo željeznicu, bolnicu, ulice, a i Dom kulture, današnji Domoljub, u kojem su se održavali plesnjaci. U velikoj dvorani uz zidove su bili stolovi, tamo gdje je ulaz na balkon bio je improvizirani šank s ugostiteljskom ponudom, a takav je znao biti i u predvorju. Sredina je bila oslobođena za ples.

Na slici plešu poznati Koprivničanci, danas bračni par Danica Dokuš i Vladimir Kuzel. Danica je bila medicinska sestra, a Vladimir se s pošte poslije preselio u Glas Podravine, gdje je bio zaposlen do umirovljenja.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

To je to

Tko ima bolji stil? Ove dvije zgodne frendice očaravaju, svaka ima svoj tajni adut

Zgodne frendice na špici su ovog vikenda privukle pozornost svojom bezbrižnom elegancijom. Kad bi morali i birat čiji nam se...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×