- Oglas -

Eric Vidović (20) s pjesmom Reci mi, koju je sam napisao, snimio i producirao, predstavio se na ovogodišnjoj Dori.

– Reci mi je kreirana nakon što sam smislio glavni riff na gitari, većinu pjesama počinjem pisati na njoj. Melodija mi se odmah učinila vrlo pamtljivom pa mi nije bilo teško pronaći inspiraciju za ostatak aranžmana i tekst. Trebalo mi je mjesec dana da je u potpunosti dovršim. Jako sam ponosan na nju – objasnio je Koprivničanac.

Danas je, pak, objavljena engleska verzija iste pjesme koja nosi naziv Tell me. Videospot je sniman u prostoru Doma mladih u Koprivnici, a u njemu se uz Erica pojavljuje plesačica Petra Šimunić.

- Oglas -

– Spot je sniman na pozornici s puno reflektora koji su jako grijali pa nije bilo jednostavno provesti cijeli dan snimajući, ali veoma sam zadovoljan konačnim rezultatom – rekao je Eric.

Eric Vidović // Foto: Jan Iveta

Inače, Reci mi je autorska pjesma koja je ušla na HR Top 40 ljestvicu najemitiranijih pjesama, što je njegov treći uzastopni singl na toj listi. Za miks je, otkrio je, zaslužan Filip Vidović, dok je master iznio Mischa Janisch.

– Iako već dugi niz godina pišem pjesme na engleskom jeziku, nije bilo jednostavno napisati tekst za ovu pjesmu. Proveo sam puno vremena smišljajući koncept, a njegova kompletna verzija nastala je uz pomoć Laure Mjede i Tomislava Horvatinovića – dodao je.

Kreiranje spota za Tell me potpisuje Nexus Produkcija (Tomislav Horvatinović i Marko Horvat), a ostatak tima činili su Tomislav Jurenec (dizajn svjetla), Laura Mjeda (make up) i Ivan Frišćić (styling).

Podsjetimo, Ericov debitantski album izlazi na proljeće. Digitalnu narudžbu, međutim, moguće je napraviti već sada, ovdje. Nosi naziv I Am Eric, a na njemu se nalaze pjesme sljedećih naslova: One Of Us, Confidence, Not Gonna Let Go, Bump It Up, No Good, There Too, Tell Me, Why Do You Give Me Hope, In My Veins, Come Back Home i Reci mi.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).