Koprivničanci dočekali Zlatara i Lakliju, prikupljen novac za Dječji odjel

17:53h
0
120525-lourdes06

Zoran Zlatar i Dražen Laklija uspjeli su u svom naumu – prikupili su oko 25 tisuća kuna potrebnih za kupnju kardiorespiratornog monitora za Dječji odjel koprivničke Opće bolnice ‘Tomislav Bardek’.

Njih su danas na centralnom gradskom trgu dočekali obitelj i prijatelji, ali i svi oni koji su se divili pothvatu dvojice kontakt policajaca, 3500 dugom putu biciklima do Lourdesa i natrag. ‘Lakše mi je bilo gaziti pedale nego ovdje nešto reći.’, skroman je bio Zoran Zlatar, obraćajući se okupljenima.

Njima je na predanosti zahvalila glavna sestra Dječjeg odjela bolnice, Draženka Petric, a dočekali su ih i predstavnici Grada, Županije i drugi koji su im pružili potporu u ovoj humanitarnoj akciji. 

‘Da, prikupljeno je oko 25 tisuća kuna. Još moramo točno zbrojiti.’, potvrdio nam je Ivan Brckan, predsjednik Regionalnog kluba IPA-e, međunarodne policijske organizacije.

Napomenimo i kako su dvojicu biciklista cijelim putem u kamperu pratili Mijo Jakopović-Birba i Saša Đaković, koji su brinuli o njihovom zdravlju. Organizator današnjeg dočeka bio je Oldtimer klub ‘Biciklin’.

{vsig}vijesti/05-2012/lourdes{/vsig}

čitam...