Koprivničanka Laura Mjeda snimila duet s Bojanom Jambrošićem

06:47h
0
Bojan Jambrošić i Laura Mjeda

Sve poznatiji koprivnički vokal, Laura Mjeda, razveselila je sve one koji uživaju slušajući i gledajući njene nastupe. Naime, Laura je snimila akustični duet s Bojanom Jambrošićem, a riječ je o obradi jednog od najljepših ljubavnih dueta nove glazbene produkcije, pjesmi Beneath Your Beautiful. Pjesma je to koju u originalu izvode britanski glazbenici Labirinth & Emeli Sande.


– Suradnja s Laurom pravo je osvježenje za mene. Ovime smo dokazali da kad se dvoje ljudi zaljubljenih u glazbu poveže i počne raditi na nekom glazbenom projektu, rezultat ne može biti loš. Uživali smo u ovoj live izvedbi, a nadamo se da ćemo pozitivne vibracije sa snimanja prenijeti i na publiku – rekao je Bojan Jambrošić, a prenio NEXUS production.

Gitaru je odsvirao Matija Evačić, dok je gostujući glazbenik koprivnički saksofonist Luka Osrečak. Za video i audio produkciju zadužena je bila NEXUS produkcija, obrada je snimljena u Lord Songs studiju Dalibora Grubačevića, za mix je zaslužan Tomislav Horvatinović, dok je producent bio Marko Horvat.

čitam...