-0.4 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 4. prosinca 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
ljeto u knjižnici

Križevačka knjižnica spremila je bogat program za djecu i mlade u kojem mogu uživati u ljetnim mjesecima
K

Ne propustite

Križevačka knjižnica i ovo ljeto priprema zanimljiv i sadržajan program za djecu i mlade, a što sve možete posjetiti pogledajte u nastavku:

Dramske radionice za djecu i mlade:

Svakoga utorka od 27. lipnja do 4. kolovoza, u 10.30 do 12 sati u Multimedijskoj dvorani knjižnice održavat će se dramske radionice za djecu i mlade uz voditeljicu Sanju Marković.
Sudjelovanje na radionici je besplatno, no s obzirom na ograničen broj polaznika obavezna je prijava! Prijave za radionicu traju od 10. do 26. lipnja 2023. na: 099/844 3304.
Početak rada: utorak, 27. lipnja 2023. u 10.30 sati.

Deutsch im Alltag – radionica njemačkog za početnike za djecu i mlade

Dva puta tjedno, srijedom i petkom, od 28. lipnja do 4. kolovoza u Multimedijskoj dvorani knjižnice održavat će se radionice njemačkog jezika za početnike Deutsch im Alltag (Njemački za svaki dan) u dvije grupe:
1. grupa 9:30 – 10:30 za učenike razredne nastave
2. grupa 11:00 – 12:00 za učenike viših razreda osnovne škole i srednje škole.

Sudjelovanje na radionici je besplatno, no s obzirom na ograničen broj polaznika obavezna je prijava! Prijave za radionicu traju od 10. do 26. lipnja 2023. na: 099/844 3304.
Početak rada: srijeda, 28. lipnja 2023. za prvu grupu u 9.30 i za drugu grupu u 11 sati.

Prijave za SPARK za najmlađe su u tijeku!

Dječji odjel Gradske knjižnice Franjo Marković Križevci i ove godine, u sklopu projekta SPARK, organizira STEM ljetne radionice za djecu od 4 do 7 godina. Ciklus radionica programiranja sastoji se od 10 radionica, a trajat će 5 tjedana. Da bi se uspješno završio, potrebno je sudjelovati na svim radionicama koje će se održavati od 27. lipnja do 27. srpnja 2023. svaki utorak i četvrtak od 9.30 do 10.15. sati. Polaznici će svladati osnove programiranja u programu ScratchJR namijenjen najmlađima.

Radionice su besplatne, a broj polaznika je ograničen pa pozivamo sve zainteresirane da se prijave kako bi osigurali svoje mjesto. Djeca koja su polazila STEM ljetne radionice 2022. ne mogu ponovno polaziti iste (ponavlja se prošlogodišnji program). Prijaviti se možete osobno u knjižnici, telefonom na 682-646 ili e-mailom na gkfm.do@gmail.com.
Projekt SPARK – “Sinergija prirodoslovaca, astronoma, računaraca Križevaca” provodi se u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. i sufinancira bespovratnim sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda i Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske u okviru poziva Jačanje kapaciteta organizacija civilnoga društva za popularizaciju STEM-a. Trajat će dvije godine i ukupna vrijednost mu je 2.907.579,89 kuna.

Olimpijada čitanja je u pripremi!

Olimpijada čitanja – čitalački izazov za učenike nižih razreda
I ove godine pozivamo djecu da se uključe u Olimpijadu čitanja – čitalački izazov za učenike nižih razreda. Za sudjelovanje u Olimpijadi potrebna je obavezna prijava u knjižnici na Informativno-posudbenom odjelu od 19. 6. do 23. 6. 2023.
Početak Olimpijade čitanja: 26.6.2023. Završetak: 31.8.2023.
Djeca posuđuju odabrane knjige, bilješke upisuju u dnevnik čitanja. Za svaku pročitanu knjigu, osvajaju bedž naljepnicu. Najčitatelji za svaki razred osvajaju medalje na završnoj svečanosti.
Olimpijada čitanja program je pod licencijom Knjižnice i čitaonice “Fran Galović” Koprivnica, a križevačkoj se knjižnici provodi od 2022. godine pod voditeljstvom knjižničarke Maje Petračije.

Dječja čajanka utorkom

I kroz ljeto nema odmora za male ljubitelje dobre priče uz čaj. Ide ljeto pa može i ledeni!
Čajanke se nastavljaju održavati cijelo ljeto u svom redovnom terminu
utorkom od 17.30 do 18 na Dječjem odjelu.
Nije potrebna prijava, besplatno je i svi zainteresirani su dobrodošli!

Kreativne radionice četvrtkom

Na Dječjem odjelu knjižnice i ovo će se ljeto održavati kreativne radionice, svaki četvrtak u periodu od 5. do 28. srpnja od 10.30 do 11.30 sati.
Kreativne radionice namijenjene su djeci osnovnoškolske dobi, besplatne su i nisu potrebne prijave.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

ZADNJA UTAKMICA

Uzavrelo je na Apašu usprkos niskim temperaturama, evo tko je sve došao na tekmu Slaven Belupa i Dinama

Na koprivničkom Apašu Slavenaši upravo igraju protiv Dinama. Danas je na rasporedu posljednja utakmica 17. kola domaćeg nogometnog prvenstva. Podravske...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti