19 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 17. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Koprivnički biciklisti uspješni na maratonu Kajkavijana
K

Ne propustite

U organizaciji BK Asi iz Varaždina u subotu je održana 4. Kajkavijana 2011, ultimativni biciklistički maraton.

Radi se o jednom od najtežih, ako ne i najtežem, brdsko-biciklističkih maratona u kojem vozači moraju u roku 24 sata obići sve kontrolne točke koje se nalaze na kružnoj ruti od grada Varaždina, preko gora Ivanščice, Ravne Gore, Strahinjčice, Grbengrada i ostalim mjestima natrag do Varaždina te se moraju određenim redosljedom javljati SMS-om sucima, a rutu biraju sami.

Utrka se već tradicionalno dijeli na Veliku Kajkavijanu, za ekstremne vozače, na kojoj se vozi 24 sata, s 300 km dužine, te preko 4000 m nadmorske visine i Malu Kajkavijanu, za sve ostale, na kojoj se vozi 18 sati, 180 km dužine i preko 3000 mnv.

Na Maloj Kajkavijani nastupila su trojica najspremnijih vozača koprivničkog Biciklističkog kluba Rotor: Igor Radmilović, Marko Komes i Rade Branković.

Dionicu od 180 km uspjeli su odvoziti za malo više od 11 sati, te se time svrstali u red malobrojnih vozača u Hrvatskoj kojima je to uspjelo.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Koncert za pamćenje

FOTO/VIDEO Džentlmeni za kraj vikenda punog sadržaja u Pitomači

Koncert popularnih Džentlmena, jednog od najpopularnijih pop-tamburaških sastava, pokazao se kao pun pogodak za sve okupljene na pitomačkom glavnom...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×