16.3 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 17. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Koprivnički Dead Fish u pohodu na domaće klubove
K

Ne propustite

Nakon godinu i pol dana iznimno uspješnog live predstavljanja albuma „Okreni ploču”, koprivnički Dead Fish vrlo aktivno kreće na put prema novom albumu.

Izlazak spomenutog albuma u srpnju 2012. predstavlja pronalazak novog zvuka i konceptualnu prekretnicu u bendu. Kombinacija hip-hop, d’n’b i ska glazbe nailazi na plodno tlo, te je domaćoj publici predstavljen bend potpuno novog i za hrvatske okvire relativno neobičnog zvuka. U godinu i pol dana održali su preko 20 koncerata, te je bend skupio popriličan broj fanova diljem zemlje i regije.

Kao pripremu za svoj drugi, još neimenovani album, Dead Fish će održati nekoliko koncerata uz neka već dobro poznata imena domaće i inozemne scene.

Proljetna mini turneja započinje u srijedu 30.4. u zagrebačkom klubu Spunk, gdje pozornicu dijele s bendom Pankreas. Nakon toga slijede dva uzastopna nastupa s prijateljskim bendom Postolar Tripper i to 1.5. u klubu Paladin u Čakovcu, te 2.5. u Klubu kulture u Križevcima.

Svojevrsna kruna mini turneje održat će se u utorak 6.5., kada Dead Fish nastupa u zagrebačkom klubu Močvara kao predgrupa Dub Incorporationu, jednom od najvećih reggae/dub bendova današnjice.

Na spomenutim koncertima bend se predstavlja u novom izdanju, sa pojačanom ritam sekcijom. Novi član benda je basist Luka Pintar, inače mladi DJ i producent čiji će angažman bendu zasigurno donijeti novu svježinu i atraktivnost, kako na snimljenim materijalima tako i na live nastupima.

Nakon ovih koncerata bend se okreće radu na novom materijalu, pa bi već tokom svibnja trebao izaći prvi singl kao najava za novi album.

Osim rada na albumu, bend za sada ima potvrđene nastupe i na dva ljetna festivala, 18.6. na UFO festivalu u Osijeku, te 29.8. na NUMI rock festivalu u Ivanskoj.

Dead Fish uživo:

30.4. – Spunk, ZAGREB (+ Pankreas)
1.5. – Paladin, ČAKOVEC (+ Postolar Tripper)
2.5. – Klub Kulture, KRIŽEVCI (+ Postolar Tripper)

6.5. – Močvara, ZAGREB (+ Dub Incorporation)
18. 6. – UFO Festival, OSIJEK
29.8. – NUMI Rock Fest, IVANSKA

LINKOVI:

Spot „Znam da ne znam”

http://www.youtube.com/watch?v=-Z44hrdhYd8 

Spot „Ajmo s ritmom” http://www.youtube.com/watch?v=0kJUuZJkCts&feature=plcp 

Spot „Božić u Remetincu”

https://www.youtube.com/watch?v=tA4lUcUCxSo 

Facebook

http://facebook.com/deadfish.koprivnica 

Soundcloud

http://soundcloud.com/dead-fish-koprivnica

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Koncert za pamćenje

FOTO/VIDEO Džentlmeni za kraj vikenda punog sadržaja u Pitomači

Koncert popularnih Džentlmena, jednog od najpopularnijih pop-tamburaških sastava, pokazao se kao pun pogodak za sve okupljene na pitomačkom glavnom...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×