11 C
Koprivnica
Subota, 13. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Koprivnički ORaH obilježio prvu godinu postojanja
K

Ne propustite

Gradska organizacija ORaH-a Koprivnica obilježila je svoju prvu godinu postojanja info štandom na gradskom trgu u druženju s građanima i skromnom proslavom.

U obilježavanju pridružili su se predstavnici susjednih županija, kao i stranački kolege iz Križevaca i Đurđevca koji također obilježavaju prvu godišnjicu. Druženje s građanima popraćeno je motivacijskim letkom u kojem se navodi kako ”svi zajedno moramo početi djelovati kako bi se hrvatsko društvo izvuklo iz sadašnje beznadne situacije”.

”Povratak vjere u mogućnost pozitivne promjene treba staviti u samu srž našeg postojanja. Uspostava ravnoteže temeljni je zakon života na Zemlji, a ta se ravnoteža izgubila i u sustavu prirode i u ljudskom sustavu. Promjena je u održivom razvoju Hrvatske koja ima dobre preduvjete za realizaciju takve strategije uodnosu na broj stanovnika, prirodne resurse i tehnološku razvijenost. Održivi razvoj je koncept razvoja koji počiva na tri jednako važna stupa: zaštiti okoliša, gospodarskom razvoju te društvenoj pravdi. Ove činjenice treba iskoristiti što prije jer one države koje krenu s takvim konceptom razvoja uskoro će biti u prednosti u odnosu na druge”, ističu u ORaH-u.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Rasinjski ljepotan

FOTO Pogledajte kako će izgledati novi dvorac Inkey, bit će to pravi turistički biser sjevera Hrvatske

Mnogo je bilo skeptika kad je Županija kupila derutni dvorac Inkey u Rasinji za 60-ak tisuća eura. Ova se...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×