11.2 C
Koprivnica
Subota, 18. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
BPI France

Koprivnički poduzetnik na radnom sastanku s francuskom državnom agencijom
K

Ne propustite

Među predstavnicima inkubatora i agencija koje rade na jačanju eko-sustava bile su i predstavnice Koprivničkog poduzetnika, direktorica Martina Golčić i stručna suradnica za EU projekte Mateja Horvat.

Ovog ponedjeljka, 30. siječnja, u Ministarstvu gospodarstva, poduzetništva i obrta održan je sastanak hrvatskih institucija s predstavnicima francuske državne agencije za poticanje inovacija, poduzetništva, internacionalizacije te razvoja financijskog tržišta – BPI France.

Sastanku su, uz predstavnike HAMAG-BICRO-a, Europske poduzetničke mreže u Hrvatskoj, ureda za transfer tehnologije pri hrvatskim sveučilištima koji aktivno rade na promociji inovativnog poduzetništva, udruge CRANE i udruge CISEX, sudjelovali i inkubatori i agencije koji rade na jačanju eko-sustava (HUB 385, Impact HUB, Tehnološki park Zagreb, Razvojna agencija Zagreb, Zagorska razvojna agencija i dr.). Među njima su bile i predstavnice Koprivničkog poduzetnika, direktorica Martina Golčić i stručna suradnica za EU projekte Mateja Horvat.

Isaure de Cromieres, predstavnica francuske financijske institucije BPI France za Istočnu i Srednju Europu, upoznala je sudionike sastanka s djelokrugom i radom same financijske institucije koja je u 100-postotnom državnom vlasništvu i zapošljava 2.500 zaposlenika nakon čega je održana rasprava s ciljem poticanja razmjene i prijenosa znanja te najboljih praksi u poslovanju, kao i o mogućnostima suradnje.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Digitalno doba

FOTO/VIDEO Najbolje fotografije Ivana Brkića kroz 20 godina karijere privukle brojne znatiželjnike u Galeriju

Izložba fotografija Ivana Brkića, poznatog koprivničkog fotografa, otvorena je u Galeriji Koprivnica. Djelić njegova opusa, koji broji više od 700...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×