6.3 C
Koprivnica
Nedjelja, 21. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
podravka

Koprivnički SDP prokomentirao pekmezaru, Golubić: Počela je opasna i nekorektna igra Korena i Lackovića, gdje su sad nezavisni da kažu dosta?
K

Ne propustite

Podravkina pekmezara izaziva reakcije sa svih strana. Posljednja stiže iz koprivničkog SDP-a, točnije od Tomislava Golubića. Njegovo priopćenje prenosimo u cijelosti.

– Nakon svih nedavnih događaja vezanih za našu kompaniju sa srcem, našu Podravku, Gradska organizacija SDP-a Koprivnica dužna je reagirati i braniti interes
građana Koprivnice, Podravine, pa i šire kako bi se sačuvala tradicija kompanije sa srcem u našem gradu, a time osiguralo da i u budućnosti Koprivnica i dalje ostane grad sa srcem.

Iz svega do sada poznatog u javnosti, sasvim je jasno da se oko naše Podravke u posljednje vrijeme započela vrlo opasna i nekorektna igra u režiji HDZ-a i njegovih saveznika Darka Korena i nazovi nezavisnog Željka Lackovića. Ako i nije očekivati da se za Podravku i našu pekmezaru zalažu i bore Križevčanin i Đurđevčanin, onda nije jasno zašto o tome ne progovaraju njihovi “dečki” iz Mreže u Koprivnici, i oni nezavisni u našem gradu za koje svi znamo da su naslonjeni na Lackovića, samo što to manje ili više vješto pokušavaju prikriti. Ovim ih putem sve pozivamo da se izjasne jesu li za preseljenje pekmezare ili će se u borbi za promjenu odluke o preseljenju pridružiti GO SDP-a Koprivnica.

Pozivamo ih da nam se pridruže i da glasno, zajednički kažemo DOSTA JE BILO! Vadite prste iz pekmeza, ne dirajte pekmezaru, simbol naše Podravke, simbol našeg grada. Proizvodnja pekmeza je kamen temeljac na kojem je izgrađena današnja Podravka i nedopustivo je čupanje tog temeljnog kamena iz naše kompanije kako bi
se preselio u podobnije sredine. Nećemo dopustiti da na ovakav način poljuljamo temelje naše kompanije sa srcem, kompanije u koju su srce, znoj i suze ugradile
tisuće Koprivničanaca i Podravaca, kompanije koja je nedavno slavila 70 godina svojeg postojanja, a kojeg duguje upravo pekmezari braće Wolf.

Nećemo dopustiti da Podravku bacite na koljena i njezinog ponosnog pijetla očerupate, a njegova predivna pera ugradite u svoje privatne biznise, vikendice ili okačite za svoje bankovne račune. Gospodo, Podravka je preživjela sve napade do sad pa će preživjeti i vas jer ona je veća od vas, od vaših privatnih interesa, od vaših podlih pokušaja da ju maknete iz Koprivnice, naše podravske metropole na koju smo toliko ponosni.

Pozivamo i članove Nadzornog odbora koji žive u Koprivnici da se suprotstave ovoj podloj odluci, politički dirigiranoj iz centara moći koji nisu u Koprivnici. Budite ponosni na vlastitu odluku o ostanku pekmezare u Koprivnici. Za pekmezaru se vrijedi boriti. To je borba za vlastitu tradiciju, za vlastiti identitet. Zato ponavljamo: pekmezara mora ostati u Koprivnici – stoji u priopćenju koprivničkog SDP-a u kojem je potpisan Tomislav Golubić.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Prognoza

Zima usred proljeća? Prijeti nam jutarnji mraz, posljedice za biljke i urod bi mogle biti ozbiljne

Nastavlja se promjenjivo vrijeme pri kraju travnja, a jutarnji mraz u unutrašnjosti mogao bi zaprijetiti urodu. Bojan Lipovšćak za N1...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×