200 KUNA

Koprivnički umirovljenici svoje uskrsnice još uvijek mogu preuzeti u Gradskoj upravi, evo kada

Ako nije stigla do 9. travnja, po nju mogu otići sljedeći tjedan.

11:09h
0
podravka umirovljenici  mg
Foto: Matija Gudlin

Umirovljenici i osobe s invaliditetom koji zadovoljavaju uvjete za dobivanje uskrsnice, a istu još nisu dobili, svojih 200 kuna mogu podići u Gradskoj upravi, javljaju iz Grada Koprivnice.

Pravo na ovogodišnju uskrsnicu u visini od 200 kuna imaju umirovljenici s prijavljenim prebivalištem na području grada Koprivnice čija ukupna mirovina (tuzemna i inozemna) za veljaču 2021. godine s dodacima nije veća od 2.000 kuna. Uskrsnicu također dobivaju osobe s invaliditetom koje su korisnici osobne invalidnine temeljem popisa Centra za socijalnu skrb.

U slučaju da netko od umirovljenika, koji zadovoljava propisane uvjete za dobivanje uskrsnice ili korisnika osobne invalidnine istu nije dobio do dana 9. travnja 2021. godine slobodno se obrati službenicima Grada Koprivnice, Upravnog odjela za društvene djelatnosti, Zrinski trg 1, prizemlje soba broj 2 u periodu od 12. do 23. travnja od 9.00 do 13.00 sati. Prilikom dolaska potrebno je sa sobom ponijeti osobnu iskaznicu i izvadak od mirovine za siječanj ili veljaču 2021. godine.