POTRAGA ZA PETROM GOLUBIĆEM

Koprivničkim HGSS-ovcima u potrazi pomažu kolege iz Bjelovara, Čakovca i Orahovice, ali i psi tragači

Kao što se navodi na stranici nestali.hr Petar Golubić visine je 180 centimetara, sijede kose i smeđih očiju, slabije je tjelesne građe. U trenutku nestanka nosio je trenirku sive boje, plavu vestu, sivu jaknu i tamno plave crocse.

13:37h
0

Ekipi koprivničkog HGSS-a danas su u pomoć priskočili kolege iz stanica Bjelovar, Čakovec i Orahovica. Od jutra zajedničkim snagama pretražuju širu okolicu Grkina ne bi li pronašli Petra Golubića (83) koji je nestao u četvrtak. U današnjoj akciji angažirani su i psi tragači ne bi li ušli u trag nestalom.


Podsjetimo, HGSS-ovci su se jučer oglasili putem svog facebook profila oko 17 sati kratko objavivši da je u tijeku #HGSSpotraga za starijom muškom osobom na području Grkina.

– Teren pretražuje 14 spašavatelja HGSS-a, bespilotna letjelica te pripadnici MUP-a – izvijestili su.

Pročelnik Stanice HGSS-a Koprivnica Dejan Bojovski rekao je kako je potraga jučer završila oko 18 sati i nastavlja se danas, u nedjelju ujutro.

– U ispomoć nam dolaze kolege iz Bjelovara, Čakovca i Orahovice, tri potražna tima sa psima – najavio je jučer Bojovski.

Petar Golubić (1937.) nestao je u četvrtak. U petak ga je tražila policija, a u subotu su im se priključili i djelatnici HGSS-a.

Kao što su nam u petak potvrdili iz PU Koprivničko-križevačke, nestanak 83-godišnjaka prijavio je njegov sin koji je, kada se u četvrtak vratio kući, shvatio da oca nema već duže vrijeme.

Petar Golubić

Osoba je starije životne dobi, ima određenih zdravstvenih poteškoća, slabije je pokretna pa se pretpostavlja da nije mogao otići daleko od mjesta prebivališta.

Pretragom okolice policija nije pronašla nestalog te su u petak angažirana i dva ronioca koja su pretraživala dva obližnja umjetna jezera.

Kao što se navodi na stranici nestali.hr Petar Golubić visine je 180 centimetara, sijede kose i smeđih očiju, slabije je tjelesne građe. U trenutku nestanka nosio je trenirku sive boje, plavu vestu, sivu jaknu i tamno plave crocse. U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovite na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

 

čitam...