Uefa Euro 2016

Na koprivničkom trgu danas zapjevajte s Marijanom Banom i navijajte ispred velikog ekrana

09:20h
0
Foto: Ivica Jeremić

UEFA EURO 2016, Marijan Ban i Diktatori i Pan dolaze u Koprivnicu – danas, u utorak 21. lipnja vatrena navijačka atmosfera, zabava, glazba i cjelodnevno druženje s prijateljima stižu na Zrinski trg!

Koprivničance i njihove goste očekuje dan uživanja u druženju s prijateljima, zabavnim igrama, navijanju i odličnom koncertu – uz UEFA EURO 2016, Marijana Bana i Diktatore i Pan zabava, navijačka atmosfera, ples i osvježenje dolaze na Zrinski trg!

Popodne uz osvježavajući, hladni Pan, aktivnosti i igre u kojima svatko može pronaći nešto za sebe i raznolike nagrade savršena su uvertira za vatreno navijanje na trgu, s velikim društvom, ispred velikog video ekrana, u odličnoj atmosferi!

Crveni i bijeli kvadratići preplavit će glavni koprivnički trg jer, za posljednji okršaj naše reprezentacije u skupini, Koprivničanci i njihovi gosti spremni su Vatrenima dati pravu podršku – ne sumnjamo! UEFA EURO 2016 i Pan na

Foto: Ivica Jeremić
Foto: Ivica Jeremić

gradske trgove, osim najvažnije sporedne stvari na svijetu, dovode još jednu važnu i svima dragu – dobru glazbu i odličan koncert. Ovog utorka omiljene pjesme Marijana Bana i njegovih Diktatora rasplesat će Koprivničance i zagrijati ih za najvatrenije navijanje do sada!

Druženje na Zrinskom trgu počinje u 16 sati od kada vas očekuju zanimljive, zabavne igre, raznolike nagrade, osvježenje i Pan, a nastavlja se u 19 sati koncertom Marijana Bana i Diktatora. Od 21 sat slijedi prijenos trećeg okršaja naših Vatrenih u skupini, utakmice sa Španjolskom, i glasno navijanje, u dobrom društvu, ispred vrhunskog video ekrana.

Prošlu utakmicu naše reprezentacije UEFA EURO 2016, Marijan Ban i Diktatori i Pan Varaždincima su pretvorili u dan za pamćenje, a ovog utorka Koprivničance i njihove goste očekuje druženje, zabava, navijanje i vrijeme za prijatelje – uz UEFA EURO 2016, Marijana Bana i Diktatore i Pan.

Vidimo se 21. lipnja na Zrinskom trgu!vizual_UEFA EURO 2016 i Ban i Diktatori (1)