22.4 C
Koprivnica
Četvrtak, 23. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Koprivnički novinari u Saboru i Vladi
K

Ne propustite

081024-vlada-mSkupinu koprivničkih novinara je na svom radnom mjestu u Saboru ugostio HDZ-ov zastupnik Stjepan Milinković. Predočio im je svoj zastupnički rad, proveo ih kroz zgradu Sabora i upoznao s nekim svojim kolegama. Koprivnički su novinari tako imali prigodu s galerije pratiti dio rasprave o povjerenju premijeru Ivi Sanaderu, kojom je predsjedao potpredsjednik Sabora Josip Friščić, a u sabornici je bio i SDP-ov zastupnik Zvonimir Mršić. Tamo je na svom radnom mjestu bio još jedan Podravec – kamerman Marijan Jakupec koji je radio na HTV-ovom prijenosu saborske sjednice.
081024-sabor-mRezultate glasovanja o povjerenju premijeru koprivnički su novinari dočekali s druge strane Markovog trga, u dvorani “Bana Jelačića” u kojoj zasjeda Vlada, a gdje ih je ugostio potpredsjednik Damir Polančec. Govoreći o aktualnostima, Polančec je rekao kako dosadašnji napori na rješavanju problema koprivničke Tvornice obuće Sloga nisu donijeli željene rezultate. Jedini izlaz iz krize je vlastita distributivna mreža, rekao je Polančec i otkrio da se radi na tome da bi Sloga, zajedno s ostalim hrvatskim proizvođačima, plasirala svoje proizvode na tržište.
Uz zastupnika Stjepana Milikovića posjet koprivničkih novinara organizirao je županijski ogranak Hrvatskog novinarskog društva na čelu s Nikolom Wolfom.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Iskra je zapaljena

Koliko je realno da Podravina ima Nacionalni park? Stručnjaci su za, no trajalo bi godinama i koštalo milijune eura

Ideja člana Županijske skupštine i saborskog zastupnika Željka Lackovića o potrebi za osnivanjem radne skupine koja bi pokušala pokrenuti...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×