12.9 C
Koprivnica
Četvrtak, 5. listopada 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Koprivničko-križevački turistički potencijali na turističkom sajmu u Kapošvaru
K

Ne propustite

Tradicionalno dobri odnosi između Koprivničko-križevačke županije i mađarske županije Somogy te Grada Koprivnice i Grada Kaposvara potvrđuju se iz godine u godinu raznolikom i bogatom suradnjom na raznim područjima djelovanja.
Već tradicionalno, predstavnici Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije i Turističke zajednice grada Koprivnice, nastupili su na turističkom sajmu u Kapošvaru. Na zajedničkom izložbenom prostoru s TZ općine Tar – Vabriga iz Istre, predstavljena je cjelokupna turistička ponuda županije i grada Koprivnice, s posebnim naglaskom na najvažnijim manifestacijama.

Nakon službenog otvorenja sajma, izložbeni prostor županijske Turističke zajednice obišli su i zadržali se u prijateljskom razgovoru:hrvatska konzulica u Pečuhu Jadranka Telišman, ministar za lokalnu samoupravu, sport i turizam Mađarske dr. Istvan Gyenesei, zamjenik župana županije Sommogy Sardi Arpad i voditelj predstavništva HTZ-a u Budimpešti Marin Skenderović.

Na prijemu priređenom za uzvanike sajma razgovaralo se o europskim integracijama, bilateralnoj suradnji dvaju županija i razvoju zajedničkih turističkih projekata, s obostrano izraženom nadom da recesija neće značajnije utjecati na turističke rezultate.

na slici (slijeva) : Ministar Gyenesei, voditelj predstavništva HTZ-a g.Skenderović,
konzulica Telišman

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

RAZGOVOR

Osebujna Vlasta Delimar priprema performans u centru Koprivnice: Šok se događa u tuđim glavama, meni je prirodno raditi gola, a kada umrem, želim postati...

Umjetnica Vlasta Delimar za petak 6. listopada s početkom u 10 sati najavila je svoj novi performans na Zrinskom...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti