Koprivničko-križevački turistički potencijali na turističkom sajmu u Kapošvaru

18:58h
0
turizam m
Tradicionalno dobri odnosi između Koprivničko-križevačke županije i mađarske županije Somogy te Grada Koprivnice i Grada Kaposvara potvrđuju se iz godine u godinu raznolikom i bogatom suradnjom na raznim područjima djelovanja.
Već tradicionalno, predstavnici Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije i Turističke zajednice grada Koprivnice, nastupili su na turističkom sajmu u Kapošvaru. Na zajedničkom izložbenom prostoru s TZ općine Tar – Vabriga iz Istre, predstavljena je cjelokupna turistička ponuda županije i grada Koprivnice, s posebnim naglaskom na najvažnijim manifestacijama.

Nakon službenog otvorenja sajma, izložbeni prostor županijske Turističke zajednice obišli su i zadržali se u prijateljskom razgovoru:hrvatska konzulica u Pečuhu Jadranka Telišman, ministar za lokalnu samoupravu, sport i turizam Mađarske dr. Istvan Gyenesei, zamjenik župana županije Sommogy Sardi Arpad i voditelj predstavništva HTZ-a u Budimpešti Marin Skenderović.

Na prijemu priređenom za uzvanike sajma razgovaralo se o europskim integracijama, bilateralnoj suradnji dvaju županija i razvoju zajedničkih turističkih projekata, s obostrano izraženom nadom da recesija neće značajnije utjecati na turističke rezultate.

na slici (slijeva) : Ministar Gyenesei, voditelj predstavništva HTZ-a g.Skenderović,
konzulica Telišman