Slegli su se dojmovi

Koren: Hvala onima koji su nam dali povjerenje, s optimizmom krećemo u drugi krug

Zahvaljujem onima koji su nam pomogli u kampanji, kao i našim protukandidatima Slavku Tucakoviću i Željku Lackoviću na korektnom odnosu i komunikaciji u duhu kulturnog političkog nadmetanja, kazuje Koren.

15:41h
0
Darko Koren // Foto: Matija Gudlin

Nakon što je s prednošću od 45,79 posto, zajedno sa SDP-ovim Slavkom Tucakovićem ušao u drugu krug izbora, aktualni župan Darko Koren (Mreža), nakon što su se slegli dojmovi, svima je zahvalio na korektnoj kampanji i rezultatima.


– Poštovani birači, u ime svojih zamjenika Darka Sobote i Ratimira Ljubića zahvaljujem svima koji su izašli na izbore i glasom nam dali povjerenje za daljnje vođenje Koprivničko-križevačke županije, na isti način kao i do sada; savjesno, odgovorno i pošteno, čistih računa s konkretnim i realnim planovima. Zahvaljujem onima koji su nam pomogli u kampanji, kao i našim protukandidatima Slavku Tucakoviću i Željku Lackoviću na korektnom odnosu i komunikaciji u duhu kulturnog političkog nadmetanja. Zahvalan sam medijima na profesionalnom praćenju kampanje. S optimizmom krećemo u drugi krug izbora i vjerujemo u izbornu pobjedu. Vaš župan Darko Koren.

čitam...