18.2 C
Koprivnica
Petak, 31. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Korisnici Doma za starije i nemoćne te Klub Mariška uspješan na Maksimirskim jesenima
K

Ne propustite

Tek što su se vratili s aktivnog odmora u Novom Vinodolskom, članice i članovi Kluba za starije osobe Mariška i korisnici Doma za starije i nemoćne osobe Koprivnica jučer, u četvrtak, sudjelovali su na 10. jubilarnim Maksimirskim jesenima koje tradicionalno okupljaju velik broj korisnika domova i klubova za starije iz cijele Hrvatske.

Osim što su dan proveli u druženju, okupljeni, njih čak sedamstotinjak, natjecalo se u raznim, što sportskim, što umjetničkim kategorijama.

U revijalnom dijelu programa nastupila je plesna grupa Kluba Mariška te korisnica Zlata Petroković s recitacijom. Čini se da je koprivnički Dom zaslužio titulu jednog od vodećih domova za brigu o starijim osobama u Hrvatskoj, budući da su njegovi korisnici, kao i članovi Mariške pomeli protivnike osvojivši najviše medalja i pehara.

Tako je Slavko Nemec osvojio prvo mjesto u ribolovu, dok je u natjecanju u a capella pjevanju drugo mjesto osvojio Franjo Pobi, a treće Matilda Šimčić. U sportskim aktivnostima natjecale su se 4 ekipe iz Doma i Kluba pa je u bacanju kolutova treće mjesto i u pikadu prvo mjesto osvojila grupa sastavljena od korisnika Doma i Kluba, u kuglanju prvo mjesto ekipa iz Doma, a u ubacivanju loptice u koš drugo mjesto osvojila je ekipa Mariška. Sveukupno gledajući po svim disciplinama, prvo mjesto osvojila je ekipa Doma i Kluba.

Treba još pohvaliti i Anu Vukmanić iz Doma koja je pojedinačno osvojila prvo mjesto u kuglanju i Franju Jakupanca iz Mariški za treće mjesto u pikadu.

Tako su se s još jednog u nizu druženja domova za starije iz cijele Hrvatske korisnici Doma za starije i nemoćne osobe Koprivnica i članovi Kluba za starije osobe „Mariška” vratili s odličnim rezultatima i medaljama oko vrata.

{vsig}fun/09-2013/maksimir{/vsig}

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Tradicionalno

Četiri Novigrada susreću se u Podravini, Novigraci iz cijele Hrvatske uživat će u gostoprimstvu i ljepotama našeg kraja

Novigrad Podravski domaćin je ovogodišnjeg susreta četiri Novigrada - Novigrada Podravskog, Novigrada u Istri, Novigrada kod Zadra i Novigrada...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×