8.5 C
Koprivnica
Nedjelja, 3. ožujka 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
kuća podrške

Korisnici i članovi udruge Mali princ veselo iščekuju nove prostore
K

Projekt provodi Udruga Mali princ u suradnji s Gradom Đurđevcom te su za njega osigurana europska sredstva

Ne propustite

Održana je redovna skupština Udruge osoba s intelektualnim teškoćama i njihovih obitelji Mali princ Đurđevac.

Predsjednica Udruge Kristinka Štefan okupljenim članovima je podnijela izvješće o radu Udruge za 2021. godinu, financijsko izvješće za navedeno razdoblje te izvješće o provedenom nadzoru poslovanja Udruge. Proveden je i izbor za novog člana nadzornog odbora Udruge, a jednoglasno je odabrana Ivka Šiptar. Isto tako, podnesen je plan rada i financijski plan Udruge za 2022. godinu. Zapisničarka skupštine je bila Božica Mikuldaš. Okupljeni članovi su jednoglasno prihvatili sve točke dnevnoga reda.

Ispred Grada Đurđevca okupljenima se obratila Silvija Lukačin, pročelnica Upravnog odjela za razvojne projekte, koja se posebno osvrnula na trenutnu izgradnju novog prostora Udruge prema projektu Kuća podrške Mali princ, koja posebno veseli sve korisnike i članove udruge.

Pored zgrade škole Odjela za učenike s teškoćama u razvoju u tijeku su radovi na opremanju i izgradnji nove zgrade Kuće podrške Mali princ kojom će se članovima udruge pružiti mogućnost kvalitetnog pružanja socijalne usluge poludnevnog boravka, ali i usluge organiziranog stanovanja. Podsjećamo da projekt provodi Udruga Mali princ u suradnji s Gradom Đurđevcom te su za njega osigurana europska sredstva.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

DRUGA HRL SJEVER ŽENE

Pitomačanke upisale petu uzastopnu pobjedu

Rukometašice Pitomače stigle su do pete uzastopne prvenstvene pobjede, a u 15. kolu Druge hrvatske lige Sjever slavile su...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×