23 C
Koprivnica
Subota, 25. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
E-RAČUN

Korisnici Komunalca više neće primati akontacije, računi za usluge stizat će im na mjesečnoj razini
K

Svi oni koji nisu aktivirali E-račun još uvijek to mogu napraviti, potrebno je samo ispuniti i potpisati suglasnost

Ne propustite

Iz Gradskog komunalnog poduzeća Komunalac stiže obavijest korisnicima da će im krajem tjedna na adrese stići obračun odvoza otpada za prva tri mjeseca 2022. godine. Nove akontacije neće biti dostavljene budući da će od 1. travnja 2022. godine pa nadalje računi za usluge Komunalca za korisnike na području Grada Koprivnice i prigradskih naselja dolaziti mjesečno.

– Prvi mjesečni račun za odvoz otpada za travanj, zaprimit ćete u svibnju 2022 godine.

Svi oni koji nisu aktivirali E-račun još uvijek to mogu napraviti, potrebno je samo ispuniti i potpisati suglasnost koju možete preuzeti i OVDJE.

Potpisom suglasnosti aktivirat ćete uslugu E-račun bez papirnate verzije te će vam račun umjesto u papirnatom obliku biti dostupan u PDF obliku na vašoj mail adresi – objašnjavaju iz Komunalca.

Ispunjenu i potpisanu suglasnost potrebno je dostaviti u pdf formatu ili jpg formatu na mail adresu: info@komunalac-kc.hr

Poslanom suglasnošću aktivirat ćete uslugu E-računa te će prvi računi za odvoz otpada za travanj 2022. godine stići na vašu e-mail adresu u svibnju 2022.

Računi na e-mail uvijek stižu na vrijeme, omogućuju jednostavniji, brži i isplativiji način poslovanja te dodatno, ovakvom razmjenom podataka, čuvamo okoliš.

Aktivacijom usluge E–račun ostvarit ćete uštedu vezanu uz smanjenje troškova papirne dokumentacije što za posljedicu ima veću preglednost i brzinu poslovanja te bolje i efikasnije pružanje usluga krajnjim korisnicima.

– Aktivirajte E-račun već danas i postanite i Vi dio brzog, učinkovitog i ekološki prihvatljivog rješenja – poručili su iz Komunalca.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Tragedija u Kloštru Podravskom

Bisiklist na kojeg je naletio 39-godišnjak je preminuo, koprivnički tužitelji otvorili istragu

Kako upravo doznajemo, Općinski su državni odvjetnici u Koprivnici otvorili istragu protiv 39-godišnjaka zbog osnovane sumnje da je skrivio...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×