17.9 C
Koprivnica
Petak, 24. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
nova regulacija prometa

Kraj Podravke krenuli radovi vrijedni dva milijuna kuna
K

Ne propustite

Radovi u Koprivnici na rekonstrukciji dijela Kolodvorske ulice od željezničkog kolodvora do raskrižja s Ulicom Ante Starčevića uključujući i samo raskrižje započinju u ponedjeljak, 4. travnja.

Obuhvatit će rekonstrukciju ceste, izgradnju pješačke i biciklističke staze i nove javne rasvjete te vodoopskrbne mreže i rekonstrukciju sustava odvodnje.

Za vrijeme trajanja radova bit će zatvoren za promet i cestovni podvožnjak ispod željezničke pruge odnosno dionica Starčevićeve i to od Ulice Ivana Česmičkog do Ulice Hrvatskih branitelja te dionica Kolodvorske ulice od raskrižja do željezničkog kolodvora. Promet će biti preusmjeren preko okolnih prometnih pravaca, a prelazak željezničke pruge na željeznički prijelaz na Pavelinskoj ulici.

S druge strane, pješaci će moći prolaziti kroz pješački pothodnik, ali po izlasku na Kolodvorsku ulicu bit će usmjereni postojećim stepenicama i pješačkom površinom smještenom tik na izlasku iz pothodnika u smjeru željezničke stanice. Na kraju pješačke površine bit će siguran prijelaz na suprotnu stranu Kolodvorske.

Ovakva privremena regulacija prometa trajat će otprilike 45 dana kada se planira završetak radova ove prve faze.

Prilikom izvođenja radova druge faze koji obuhvaćaju radove na dionici Kolodvorske i to od raskrižja sa Starčevićevom do željezničkog kolodvora, bit će omogućen promet kroz raskrižje i podvožnjak, ali uz određena ograničenja. S druge strane, promet Kolodvorskom, od raskrižja do željezničkog kolodvora, bit će zabranjen. Promet će se preusmjeriti na prometni pravac Starčevićeva – Ulica Hrvatskih branitelja – Ulica Ivana Meštrovića – Kolodvorska ulica.

Stanovnici Kolodvorske imat će omogućen pristup postojećim javnim prometnim površinama iz smjera Ulice Hrvatskih branitelja.

I ova faza trajat će 45 dana.

Investitor rekonstrukcije ceste, izgradnje pješačke i biciklističke staze i nove javne rasvjete je Grad Koprivnica, u vrijednosti 2,06 milijuna kuna.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Otišao bez pozdrava

JESTE LI GA VIDJELI U Podravini nestao mladić Luka, policija moli sve koji nešto znaju da odmah jave!

Mladić (20) nestao je još 18. svibnja i policija moli sve koji znaju bilo kakvu informaciju o njemu neka...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×