društvo naša djeca

Kreativnim poklonima razveselili brojne starije i nemoćne osobe i male bolesnike

14:00h
0
Kreativne radionice // Foto: DND Koprivnica
Kreativne radionice // Foto: DND Koprivnica

Mališani Društva naša djeca Koprivnica izradili su pisanice i čestitke na kreativnim radionicama kojima su u ovo blagdansko vrijeme razveselili brojne starije i nemoćne osobe, male pacijente na odjelu pedijatrije i roditelje.

Volonterke Društva poučavale su djecu kako se različitim tehnikama oslikavaju jaja, kako se od papira rade uskrsni ukrasi i kako kreirati šarene i vesele čestitke.

Na dječjem odjelu koprivničke opće bolnice Dr. Tomislav Bardek, mališani su se zajedno s medicinskim sestrama, majkama i bakama okušali u stvaranju blagdanskih kreacija.

Usto, veselo je bilo i u Delovima gdje su se okupili mali folkloraši iz tamošnjeg KUD-a i njihovi prijatelji iz KUD-a Rudar iz Glogovca koji su naučili puno o tradiciji uskršnjeg slavlja te ponosno svoje uratke poklonili roditeljima i načelniku Općine.

Dio radova nastalih na kreativnim radionicama u komprivničkom Domu mladih i na koprivničkim bazenima Cerine krasi i domove starijih osoba u gradu koji žive bez obitelji. Već tradicionalno, njih su posjetili članovi koprivničkog Dječjeg gradskog vijeća Koprivnica i vodstvo Društva.

 

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW