10.4 C
Koprivnica
Subota, 15. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Započinje posljednja rekonstrukcija u zgradi Zavoda za javno zdravstvo
Z

Ne propustite

Ravnateljica Zavoda za javno zdravstvo Draženka Vadla i predstavnik bjelovarske tvrtke Elektrometal d.d. u ponedjeljak su potpisali Ugovor za rekonstrukciju trećeg kata zgrade Zavoda za javno zdravstvo. Visina potpisanog Ugovora iznosi 1,4 milijuna kuna, a ravnateljica Zavoda tom je prilikom naglasila kako će se ovom investicijom zaokružiti kompletna rekonstrukcija zgrade.

– Rekonstrukcija trećeg kata je zadnja investicija na ovoj zgradi i mogu ponosno reći da je županija napokon dobila Zavod kojim se može i ponositi – rekla je Vadla prilikom potpisivanja.

Svečanosti potpisivanja nazočio je i župan Darko Koren, koji se složio s činjenicom da je zgrada Zavoda sada poprimila izgled kojim se može ponositi.

– Bivši prostor, odnosno zgrada stare interne – kako se je popularno nazivala, nije bio adekvatan i današnji pogled na ovu zgradu nam govori da smo napravili odličan potez i donijeli dobru procijenu. Ovo je zgrada kojom se možemo ponositi i šire, a ponosan sam i ja osobno i to iz dva razloga. Prvi je taj što Županija nije morala investirati u ovu rekonstrukciju, a drugi je taj što s ponosom možemo reći kako jedna naša ustanova odgovorno gospodari onime što ima – rekao je Koren.Ugovor vrijedan 1,4 milijuna kuna potpisali su Draženka Vadla i predstavnik Elektrometala // foto: Ivan Brkić

Investicija vrijedna 1,4 milijuna kuna obuhvaća kompletnu obnovu prostorija trećeg kata, koje će koristiti Obiteljski centar i razne udruge vezane uz zdravstvo.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Sezona dolazi

Trikovi za vrt iz prošlog stoljeća: Ove biljne kupke su najbolja prihrana

Vrijeme sjetve i sadnje pojedinih povrtnih kultura već je počelo, a prava sezona tek dolazi. Ovi trikovi za vrt...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×