25.4 C
Koprivnica
Subota, 22. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
WELCOME SPRING

Krenula planinariti do Ludbrega u laganim ‘najkicama’, do cilja nije stigla jer je pala i ozlijedila se, iz HGSS-a ponovo poručuju: Birajte adekvatnu obuću
K

Dežurstvo na Kalniku se i ovaj put pokazalo korisno jer se smanjilo vrijeme od ozljede do predaje unesrećene na daljnju medicinsku obradu, zaključili su HGSS-ovci

Ne propustite

Planinarski pohod od Kalnika prema Ludbregu koji je održan jučer u sklopu ovogodišnjeg Welcome spring festivala, nije dobro završio za jednu sudionicu ovog tradicionalnog događanja. Ona je, kao i svi ostali startala na Kalniku, no do cilja, u centru svijeta, odnosno Ludbrega, nije stigla kako je planirala.

Kako su izvijestili iz Hrvatske gorske službe spašavanja, stanice Koprivnica, dežurni spašavatelji na Kalniku dobili su jučer dojavu o padu i ozljeđivanju sudionice planinarskog pohoda na potezu Kalnik – Ludbreg.

Dolaskom do lokacije sudionica pohoda je pregledana i imobilizirana. Utvrđeno je da je do pada došlo zbog neadekvatne obuće, odnosno nosila je lagane sportske Nike tenise za svaki dan, s ravnim đonom.

– Kako bi se ubuduće spriječile takve ozljede apeliramo na sve pohodnike, planinare da biraju obuću koja je primjerena zahtjevnosti terena. Dežurstvo na Kalniku se i ovaj put pokazalo korisno jer se smanjilo vrijeme od ozljede do predaje unesrećene na daljnju medicinsku obradu – zaključili su HGSS-ovci.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Koprivnički Ivanec slavi rođendan

FOTO // Mladi učili pecati i natjecali se u Pustakovcu, klinci igraju turnir, navečer svi na Pejakovića!

Od ranog jutra, već od 7 sati, krenulo je obilježavanje dana Općine Koprivnički Ivanec. Nema dana da se nešto...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×