Otvoreno prvenstvo

Križevačka fizerka Zdravka Pukec odnijela pobjedu u iznimno jakoj kategoriji za frizere

Na Otvorenom prvenstvu frizera i kozmetičara HOK-a svoje znanje i vještine pokazalo je 70-ak natjecatelja iz Hrvatske i okolnih zemalja u 13 kategorija.

15:14h
0
Foto: Obrtnička komora kckzz

Na Otvorenom prvenstvu Hrvatske za frizere i kozmetičare u organizaciji Hrvatske obrtničke komore koje je održano u petak, na Zagrebačkom velesajmu križevačka frizerka Zdravka Pukec, vlasnica salona Z.ART pobijedila je u iznimno jakoj kategoriji za frizere Fantazija seniori.


Osvojila je prvo mjesto sa svojom originalnom damom obučenom u milijun stakalaca od ogledala Dama iz Križevaca. Glavna odrednica u dodjeli nagrade uz kreativnost i inovativnost bila je i prezentacija cijele izvedbe.

Na Otvorenom prvenstvu frizera i kozmetičara HOK-a svoje

Foto: Obrtnička komora kckzz

znanje i vještine pokazalo je 70-ak natjecatelja iz Hrvatske i okolnih zemalja u 13 kategorija.

Propozicije i pravila natjecanja su u skladu sa pravilima OMC, ORGANISATION MONDIALE COIFFURE najveće svjetske organizacije koja promovira ljepotu, s više od 60 zemlja članica i preko milijun salona.

Cilj OMC-a je promovirati edukacijske i natjecateljske programe za kosu, nokte i estetiku. Ceh frizera i kozmetičara HOK-a od 2010. godine član je Svjetske frizerske organizacije te može samostalno nastupati na svim natjecanjima u njihovoj organizaciji.

Svečano proglašenje pobjednika Otvorenog prvenstva održano je tijekom donatorske večere Groznica maturalne večere u organizaciji Udruženja obrtnika grada Zagreba, čiji je prihod namijenjen mladima iz zagrebačkih domova za nezbrinutu djecu.

čitam...