6.8 C
Koprivnica
Četvrtak, 25. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
dan hrvatske obrtničke komore

Na svečanoj akademiji u Zagrebu Strukovnoj školi Đurđevac i Antonelu Horvatu dodijeljene nagrade Šegrt hlapić
N

Svečanoj Akademiji su, uz predstavnike škola, prisustvovale i predstavnice Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije Marinela Bašić i Azra Magdić

Ne propustite

Povodom Dana Hrvatske obrtničke komore 1. srpnja, u City Plazi u Zagrebu, održana je svečana Akademija povodom Dana Hrvatske obrtničke komore.

Na Akademiji su najzaslužnijim obrtnicama i obrtnicima dodijeljena najviša Priznanja Hrvatske obrtničke komore, a ujedno su promovirani novi majstori i majstorice.

Također, na Akademiji je dodijeljena i nagrada Šegrt Hlapić za 2022. godinu. Nagradu  dodjeljuje Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja najboljoj školi – izvođaču obrazovnih  programa za vezane obrte, najboljem mentoru/ici i najboljem učeniku/ici.

Nagradu Šegrt Hlapić u kategoriji najbolje škole – izvođača obrazovnih programa za vezane  obrte dobila je Strukovna škola Đurđevac, na prijedlog Obrtničke komore Koprivničko križevačke županije. Nagradu školi uručio je ravnatelj Uprave za industriju, poduzetništvo i obrt Zvonimir Novak, a u ime škole preuzeo ravnatelj Darko Špoljar.

U kategoriji najboljeg učenika, nagradu Šegrt Hlapić dobio je Antonelo Horvat, učenik  Srednje škole Ivan Seljanec iz Križevaca koji se obrazuje za zanimanje kuhar u jedinstvenom modelu obrazovanja, također na prijedlog Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije. Nagradu je uručio Zvonimir Novak, a u pratnji učenika bili su ravnateljica škole Gordana Juran Ratković i mentor Mišel Doskočil.

Svečanosti povodom Dana Hrvatske obrtničke komore bili su nazočni predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović, Ministar gospodarstva i održivog razvoja Davor Filipović te drugi uvaženi gosti.

Svečanoj Akademiji su, uz predstavnike škola, prisustvovale i predstavnice Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije Marinela Bašić i Azra Magdić.

Hrvatska obrtnička komora
Foto: Hrvatska obrtnička komora
Hrvatska obrtnička komora
Foto: Hrvatska obrtnička komora
Hrvatska obrtnička komora
Foto: Hrvatska obrtnička komora
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Obljetnica

FOTO/VIDEO Rotary klub Koprivnica slavi 20. rođendan u Domoljubu, došli brojni poznati Koprivničanci

Rotary klub Koprivnica svečanošću u Domoljubu slavi svoju 20. obljetnicu. Tim su povodom u Domoljub došle brojne Koprivničanke i Koprivničanci...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×