7.4 C
Koprivnica
Utorak, 23. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
učenje

Križevačka Gradska knjižnica bit će dom ljetnoj radionici robotike za djecu, evo gdje se prijaviti
K

Radionice će se održavati u ciklusima od dva tjedna, odnosno od četiri radionice po 60 minuta. U lipnju će se održavati subotama prijepodne, u srpnji u kolovozu bit će utorkom i četvrtkom.

Ne propustite

U Gradskoj knjižnici Franjo Marković od lipnja do kraja kolovoza bit će dom ljetnoj radionici robotike za djecu. Njih će provoditi Centar za edukaciju Super Stem će uz podršku Pučkog otvorenog učilišta Križevci i Gradske knjižnice Franjo Marković. 

Radionice su namijenjene djeci nižih razreda osnovne škole (1.-4. razred). Svu potrebnu opremu (tablete, robote…) osigurava Super Stem. Djeca će učiti programirati, izrađivati igrice, upravljati robotićima, a rad će se odvijati u malim skupinama sukladno mjerama zaštite od Covid19 u informatičkoj učionici POU Križevci (zgrada knjižnice).

Radionice će se održavati u ciklusima od dva tjedna, odnosno od četiri radionice po 60 minuta. U lipnju će se održavati subotama prijepodne, u srpnji u kolovozu bit će utorkom i četvrtkom. Cijena jednog ciklusa (dva tjedna, četiri radionice) iznosi 150 kuna.

Prvi dogovorni sastanak za sve zainteresirane održat će se u četvrtak 4. lipnja 2020. u 19 sati u multimedijskoj dvorani knjižnice (ulaz kroz atrij).

Prijave s osnovnim informacijama možete slati na:  martina@superstem.hr  i gkfm.ozo@gmail.com

Sve dodatne informacije, uključujući i one o načinu uplate, možete dobiti na mail: martina@superstem.hr ili na broj mobitela: 097 6683 527 ili izravno od organizatora na dogovornom sastanku 4. lipnja.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Špica

Kako dobar look! Sviđa nam se sve na njoj, hlače i jakna su top, a jedan detalj obara

Iako je subota prošla u znaku sivih oblaka, sramežljivo sunce u prijepodnevnim satima pokazalo je svoju moć i "namamilo"...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×