SUPER STEM

Križevački mališani na zanimljivim radionicama robotike imaju priliku učiti, kreirati i zabavljati se

Križevavčki pročelnik Upravnog odjela za odgoj, obrazovanje, kulturu, sport, socijalnu skrb, nacionalne manjine i turizam Sandro Novosel pri posjetu radionici poručio je kako je važno ići ukorak s vremenom.

17:37h
0
Foto: Pučko otvoreno učilište Križevci

Centar za edukaciju Super Stem od lipnja do kraja kolovoza uz podršku Pučkog otvorenog učilišta Križevci i Gradske knjižnice Franjo Marković provodit će radionice robotike za djecu nižih razreda osnovne škole.

Održavat će se u informatičkoj učionici učilišta, i to u malim skupinama pod mentorstvom diplomiranih učitelja. Djeca će koristiti tablete i male robote, učeći, igrajući se i kreirajući i zabavljajući se.

– Radionice su organizirane po ciklusima od dva tjedna (četiri radionice, dvaput tjedno po 60 minuta),a cijena jednog ciklusa je 150 kuna. Kada dijete završi jedan ciklus, može nastaviti u naprednijem ciklusu radionica – poručuju.

Križevački pročelnik Upravnog odjela za odgoj, obrazovanje, kulturu, sport, socijalnu skrb, nacionalne manjine i turizam Sandro Novosel pri posjetu radionici poručio je kako je važno ići ukorak s vremenom.

Foto: Pučko otvoreno učilište Križevci
Foto: Pučko otvoreno učilište Križevci

čitam...