9.3 C
Koprivnica
Nedjelja, 3. ožujka 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
STRUČNI SKUP

Križevačka Multimedijska dvorana okupila je odgojitelje i stručne suradnike dječjih vrtića dviju županija
K

Okupljenim odgajateljima uvodno su se obratili viša savjetnica za predškolski odgoj, profesorica Darija Drviš i ravnateljica vrtića Zraka sunca Terezija Horvat.

Ne propustite

U prostoru Multimedijske dvorane u Križevcima danas je održan stručni skup za odgojitelje i stručne suradnike dječjih vrtića iz Koprivničko-križevačke i Bjelovarsko-bilogorske županije na temu Kvalitetna pedagoška dokumentacija u razvoju suvremenog kurikuluma.

Organizator skupa bila je Agencija za odgoj i obrazovanje, a domaćin Dječji vrtić Zraka sunca. Okupljenim odgajateljima uvodno su se obratili viša savjetnica za predškolski odgoj, profesorica Darija Drviš i ravnateljica vrtića Zraka sunca Terezija Horvat.

Gradonačelnik Mario Rajn poželio je dobrodošlicu u Križevce onima koji su stigli iz drugih županija, zaželivši ujedno svima uspješan rad uz usvajanje novih i unaprjeđenje postojećih znanja i vještina u radu s najmlađima. Gradonačelnik je rekao da Grad Križevci ima na svojem području četiri dječja vrtića, od čega je jedan u vlasništvu grada, dok su ostala tri privatna, no nastojeći omogućiti svakom djetetu pravo na vrtić, a roditelje dodatno financijski rasteretiti, sufinancira se boravak djece i u privatnim vrtićima.

Drviš je zahvalila gradonačelniku, kako na dolasku na ovaj skup, tako i na podršci koju Grad daje, istaknuvši kao dobar primjer i za ostale, odličnu sinergiju institucija u gradu. U stručnom dijelu skupa sudjelovale su Sonja Marković prof., str. sur. ped. mentor, Mirela Hrestak odgojitelj savjetnik, Lana Radošević odgojitelj mentor, Ana Plazibat odgojitelj savjetnik i Ksenija Jagar odgojitelj.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

DRUGA HRL SJEVER ŽENE

Pitomačanke upisale petu uzastopnu pobjedu

Rukometašice Pitomače stigle su do pete uzastopne prvenstvene pobjede, a u 15. kolu Druge hrvatske lige Sjever slavile su...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×