nastupit će elemental

Križevčani pripremaju bogat program povodom Dana grada, Rajn: Svatko će pronaći nešto za sebe, posjetite nas i uživajte

Događaja neće nedostajati ni za one najmlađe. Vrtićanci će od 10 sati na Gradskom trgu zabavljati građane svojim radionicama, izložbama, igrom i plesom.

10:30h
0
Dan grada Križevaca
Proslava prošlogodišnjeg Dana grada Križevaca // Foto: Ivan Brkić

I ove godine građane čeka niz programa koji su pripremile brojne križevačke udruge. U sljedeća tri tjedna Križevčani će moći uživati u brojnim natjecanjima, izložbama, koncertima, radionicama te ostalim zabavnim događanjima.

Gradonačelnik Mario Rajn i više je nego zadovoljan programom i odazivom svojih sugrađana.

– Raduje me što se odazvalo toliko naših udruga i sugrađana i vjerujem da će svatko od nas pronaći nešto za sebe, naravno i u skladu s nekim predizbornim obećanjima, vjerujem da će naši Križevci u sljedeća tri tjedna biti zaista živo mjesto. Veselim se što ćemo na taj način proslaviti Dan grada i koristim priliku te pozivam sve da posjete Križevce i uživaju u navedenom programu – opisuje Rajn.

Najbogatiji program održat će se na sam Dan grada, 24. travnja. Sve počinje već od 8 sati, kada će se održati već tradicionalno 15. natjecanje u kuhanju fiša, a tijekom cijeloga dana građani će se moći učlaniti u Gradsku knjižnicu Franjo Marković.

Događaja neće nedostajati ni za one najmlađe. Vrtićanci će od 10 sati na Gradskom trgu zabavljati građane svojim radionicama, izložbama, igrom i plesom. Rezanje rođendanske torte predviđeno je za 11 sati, a najveća svečanost održat će se oko 18 sati, kada će se dodijeliti javna priznanja.

Cijeli program završit će se koncertom popularnog glazbenog sastava Elemental, koji će svojim poznatim hitovima zabavljati publiku.

čitam...