15.4 C
Koprivnica
Nedjelja, 26. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
natječaj je vani

Križevci izgubili ginekologicu, M. Hanžeković: Nije novost da doktori traže bolje prilike, mi smo osigurali uvjete, ali ne možete svakoga zadovoljiti
K

Podsjetimo, u nešto manje od godinu dana Grad Križevci uspio je poticajnom naknadom riješiti problem nedostatka dva ginekologa i pedijatra. Liječnicima specijalistima, koji se zaposle u Domu zdravlja, Grad nudi godišnju nagradu nešto višu od 13 tisuća eura

Ne propustite

Križevci su ostali bez jednog ginekologa.

Podsjetimo, u prosincu 2022. godine u Križevce je došla raditi specijalistica ginekologije i opstetricije Dunja Vrtiprah Buhinjak, a u studenom prošle godine doktorica Slavica Kozminčuk Horvat. Samo dva mjeseca nakon što su popunjena oba mjesta, na službenoj web stranici Doma zdravlja Koprivničko-križevačke županije objavljen je javni natječaj kojim se između ostalog traži doktor medicine specijalist ginekologije i opstetricije na neodređeno puno radno vrijeme.

Nije to ništa novo, doktori se dolaze i odlaze, traže drugačije, sebi pristupačnije ili bolje uvjete.

– Da, odlazi nam ginekologinja iz Križevca. Nije nikakva novost da doktori na neki način traže bolje prilike. Mi smo osigurali sve uvjete, stvarno, ali ne možete svakoga zadovoljiti. Sigurna sam da ćemo naći nekoga kome će pasati svi uvjeti – rekla nam je Mirjana Hanžeković, ravnateljica županijskog Doma zdravlja.

Podsjetimo, u nešto manje od godinu dana Grad Križevci uspio je poticajnom naknadom riješiti problem nedostatka dva ginekologa i pedijatra. Liječnicima specijalistima, koji se zaposle u Domu zdravlja, Grad nudi godišnju nagradu nešto višu od 13 tisuća eura.

– Naše pacijentice ne bi trebale biti zabrinute, tijekom drugog mjeseca ćemo napraviti prijelaz s vanjskim suradnicima, a već imamo neke upite za križevačku ordinaciju i sve će biti dobro – rekla je Hanžeković te dodala kako je upravo njezin posao osigurati zdravstvenu zaštitu što će i učiniti kao i uvijek dosad.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Maturalna večer

FOTO/VIDEO Maturanti u glamuroznim svečanim haljinama i odijelima pripremili se za svoju večer, pogledajte tu ljepotu

Još jučer su "norili", a danas su križevački maturanti u prekrasnim haljinama i odijelima dočekali svoju maturalnu večer. Maturanti križevačke...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×