Međužupanijska nogometna liga

Križevci ‘petardom’ ispratili Predavčane, Tehničar siguran protiv Đurđevčana

21:05h
0
Siniša Bartolović (s loptom) bio je strijelac za Tehničar protiv Graničara // Foto: Arhiva ePodravina.hr
Siniša Bartolović (s loptom) bio je strijelac za Tehničar protiv Graničara // Foto: Arhiva ePodravina.hr

Nakon uvodnog remija Križevci su na svome terenu uvjerljivom predstavom uzeli trobod, a Tehničar je nastavio gdje je stao prošli tjedan i ostao jedna od samo dvije momčadi bez primljenog pogotka.

Nogometaši cvetkovečkog Tehničara stigli su i do druge pobjede u drugom kolu Međužupanijske lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica. Ovoga puta s 3:0, istim rezultatom kao i u prvome kolu, bili su bolji od đurđevačkog Graničara. Za vodstvo od 1:0 krajem prvoga dijela pogodio je Bartolović, a za konačnu potvrdu novog troboda kasnije su se pobrinuli Lovrek i Firbas.

Nakon remija u Bereku, Križevčani su stali na domaći teren i pokazali zube Dinamu iz Predavca. Od ukupnih pet pogodaka, koliko su postigli domaćini, dva su pala iz kaznenih udaraca, za što se pobrinuo Mladen, jedan je bio autogol, dok su preostala dva djelo Bartola i Bastašića.

Virovski Podravac drugo je uzastopno domaćinstvo završio neriješenim ishodom protiv Tomislava iz Bereka, dok je Pitomača bila bolja od Virovitice.

MEĐUŽUPANIJSKA LIGA, 2. KOLO:

Pitomača – Virovitica 2:0, Križevci – Dinamo P 5:1, Daruvar – Garić 0:4, Graničar Đ – Tehničar 0:3, Podravac – Tomislav B 1:1, Zdenka – Slatina 1:0, Rovišće – Papuk 1:6.

POREDAK: 1. Papuk 6, 2. Tehničar 6, 3. Garić 6, 4. Križevci 4, 5. Podravac 4…