ČUNJEVI

Kuglači Podravke poraženi od favoriziranog Kandita, kuglačicama u nesvakidašnjem scenariju prekinuta utakmica

Evo kakav je bio vikend koprivničkih kuglača i kuglačica.

08:23h
0
Foto: ŠKK Podravka

Kuglači Podravke u Prvoj B HKL Sjever poraženi su od ekipe Kandita, jednoga od favorita natjecanja, rezultatom 1-7. Jedini poen osvojio je Šaško (542) protiv Šipala (535). U redovima Podravkaša najbolji rezultat postigao je Z. Betlehem (546), no to nije bilo dovoljno za osvajanje boda. Podravku – koja se nalazi na osmome mjestu, a u sljedećem kolu dočekuje Đurđenovac – predstavljali su i Dvornik (533), Šegerec (521), Uremović (522) i Dasović (493).

Kuglačice Podravke također nisu upisale pobjedu u trećem kolu Prve HKL. Ali niti poraz. Naime, gostovale su u Zagrebu, na kuglani na kojoj je više puta došlo do kvara. Iz kluba objašnjavaju kako se utakmica odužila, igračice malo jesu pa malo nisu igrale. Kako se suci nisu mogli pouzdati u automate za zbrajanje, morali su ručno računati bodove. No, utakmica je prekinuta.

Podravka čeka odluku o nastavku ili ponavljaju utakmice. Neslužbeno, gube 2-0, pri čemu je Šimunić srušila 513, a Zver 525 čunjeva. Lukčin je odigrala samo jedan set prije no što je došlo do prekida.

čitam...