15.9 C
Koprivnica
Četvrtak, 13. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Kuharska radionica u Štaglju
K

Ne propustite

U organizaciji Udruženja obrtnika Koprivnica održat će se kuharska radionica na kojoj će kuhari učiti pripremati specijalitete hrvatskog Jadrana.

Radionica se održava u sklopu projekta ” Radionica tradicijskih jela Hrvatske” za koje je Udruženje obrtnika dobilo 10 tisuća kuna bespovratnih sredstava od Ministarstva turizma. Radionici će prisustvovati 14 kuhara – kuhari iz restorana naše županije, dva učenika Obrtničke škole i jedan nezaposleni kuhar. Oni će u dva dana naučiti spremati osam do 10 jela. 

Gost radionice bit će  Darko Pernjak koji će održati kratko predavanje o vinima i hrani, a radionicu, koja će se održavati 21./22. i 28./29. veljače, će voditi kuhari iz Podravkinog Gastro tima. 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Pozitivni trendovi

Gradsko vijeće: Koprivnica će od poreza “ugrabiti” 20 milijuna eura, spremni smo biti partneri za gradnju Doma za starije

Koprivnica će, sudeći po današnjem rebalansu proračuna, premašiti granicu od 20 milijuna eura poreznih prihoda na godišnjoj razini. To...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×