19.3 C
Koprivnica
Utorak, 25. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Kvarner Expo: Koprivničancima nagrada za najbolje uređeni štand
K

Ne propustite

Koprivnički proizvođači suvenira već desetu godinu nastupaju (od ukupno 11) na Sajmu suvenira KvarnerExpo u Opatiji. Ove godine, zbog krize, Sajam je obujmom bio manji, nedostajalo je nekih stalnih izlagača no Koprivničanci su zakupili istu površinu kao prije. Većina je išla organizirano dok su neki kao Udruga starih zanata i Jara nastupali samostalno.

Na štandu su jedni izlagali svoje suvenire (Marijo Oštrkapa, Vjenčić i Galerija I) dok su drugi prodavali svoje proizvode kao Tepka, Tico, Vias i Zeleni obrok zdravlja.

Štand  je bio zapažen ne samo zbog  zanimljivih proizvoda već i estetski jer je tome ove godine pridonijela oslikana pisanica koja je i dopremljena kako bi pojačala uskrsni dojam.

Štand  Udruženja obrtnika Koprivnica je dobio priznanje kao najbolje uređeni, a proizvođači rakija TEPKA dobili su treću nagradu za prehrambeni suvenir.

Izlagači su bili zadovoljni iako je prodaja svake godine slabija. Izlaganje su pored Udruženja obrtnika Koprivnica pomogli Grad Koprivnica i HGK Županijska komora Koprivnica. Kako je u komorskom sustavu financijski sve teže, u Udruženju obrtnika Koprivnica se nadaju da će sljedeće godine izlaganje pomoći i turističke zajednice jer šteta je prekinuti tradiciju nastupa na ovom sajmu na kojem je i Mario Fluksi iz Koprivnice dobio Priznanje za svoj suvenir.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Kakav peh

NESREĆA Biciklist stradao u padu na nizbrdici, protiv njega će pokrenuti prekršajni postupak

Nesreća se dogodila jučer nedaleko od Sirove Katalene u kojoj je biciklist stradao, javlja policija. Oko 20 sati stradao je...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×