-0.4 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 4. prosinca 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
PREDSTAVLJANJE nezavisnih

Lacković potvrdio svoju kandidaturu za župana: Nudimo više svježine i energičnosti da naša županija više ne zaostaje za ostalima, već da ima brži razvoj
L

Lacković je danas otkrio da će mu zamjenik na predstojećim lokalnim izborima biti Mario Martinčević, inače sadašnji aktualni zamjenik gradonačelnika Križevaca.

Ne propustite

Danas je na vodenici u Svetoj Ani kod Đurđevca predstavljena nezavisna opcija Koprivničko- križevačke županije, a nezavisni kandidat za župana Željko Lacković i službeno je potvrdio svoju kandidaturu.

Lacković je najavio da će nezavisna opcija osim svog kandidata za župana, na predstojećim izborima imati kandidate za tri grada i 12 općina.

Kako je istaknuo na početku, nezavisna opcija treća je po snazi u Koprivničko-križevačkoj županiji u već nekoliko izbornih utrka. Današnje okupljanje organizirano je ne bi li pokazali jedinstvo te međusobnu podršku kako na županijskoj razini, tako i u utakmicama koje će se voditi po općinama i gradovima.

– Razlog, odnosno motivacija za izbore je više nego jasan jer Koprivničko-križevačka županija u odnosu ne samo na susjedne i najrazvijenije, zaostaje u razvoju. Svakako možemo reći da je ovdje riječ o stagnaciji, a ne razvoju. Želimo ponuditi više svježine, energičnosti da u narednom razdoblju naša županija ima brži i snažniji razvoj da bi dostigli sve one koji su danas ispred nas, ali i digli standard u svim segmentima koji su u djelokrugu županije, od zdravstva, školstva na nivo kakvi mještani Koprivničko-križevačke županije zaslužuju – poručio je Lacković koji je danas otkrio da će mu zamjenik na predstojećim lokalnim izborima biti Mario Martinčević, inače sadašnji aktualni zamjenik gradonačelnika Križevaca Marija Rajna.

Križevci i Đurđevac imaju dvije najjače nezavisne platforme koje posluju, rade i djeluju na području naše županije, rečeno je.

– Našim spajanjem dali smo poticaj svim ostalima koji žele nešto promijeniti. Da nema nezavisnih platformi ne bi bilo mladih ljudi u politici, ne bi bilo niti novih, mladih, svježih ideja, a to je što želimo postići na predstojećim  izborima – rekao je kandidat za župana Lacković te ujedno zahvalio svima koji su dio projekta.

U narednim danima najavio je predstavljanje i druge političke opcije koja će im se pridružiti i podržati njegovu kandidaturu, a kroz narednih sedam dana bit će objavljen i program.

Ispred gostiju, kandidata iz općina i gradova obratio se Mario Rajn, akutalni gradonačelnik i ponovo kandidat za novi mandat gradonačelnika Križevaca.

On je ocijenio kako je današnje okupljanje, dan nakon Uskrsa koji simbolizira nadu, jasan znak da platforma nezavisnih budi nadu u Koprivničko-križevačkoj županiji.

– Kad pričamo o kontekstu sjevernih županija, krajnje je vrijeme promijeniti poraznu činjenicu da smo na začelju sjevernih županija – poručio je Rajn te kazao kako će nova nezavisna opcija unijeti novu svježinu u funkcioniranje odmah sa stupanjem u mandat od lipnja.

– Drago mi je da smo se kao platforma jasno prezentirali, Đurđevac i Križevci oduvijek su predvodnica nezavisne scene u regiji, a s nama su i općine. Ova situacija i suradnja u narednim godinama jasan je znak svježine i zalog za razvoj Koprivničko-križevačke županije – kazao je Rajn.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

ZADNJA UTAKMICA

Uzavrelo je na Apašu usprkos niskim temperaturama, evo tko je sve došao na tekmu Slaven Belupa i Dinama

Na koprivničkom Apašu Slavenaši upravo igraju protiv Dinama. Danas je na rasporedu posljednja utakmica 17. kola domaćeg nogometnog prvenstva. Podravske...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti