-3.7 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 30. siječnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
kakva će to fešta biti

Legenda hrvatske estrade i ljubitelj bevande vraća se u Podravinu, pogledajte kada i gdje
L

Sada već možemo reći da se Grdović i Podravina javno vole

Ne propustite

Velika fešta sprema se krajem svibnja u Kloštru Podravskom. Slobodno možemo reći fešta za pamćenje, jer takve su gotove sve na koje dolazi legendarni hrvatski estradni pjevač i veliki zabavljač publike te ljubitelj bevande.

- Oglas -

Pogađate, riječ je o Mladenu Grdoviću, Dalmatincu itekako popularnom u Podravini, čiji je česti gost. Prije dvije godine pjevao je na Picokijadi, ubrzo nakon toga i u Koprivničkim Bregima, zabavljao je prije nekoliko godina i Križevčane na Spravišću, a sad se vraća u đurđevačku Podravinu, na sam istok naše županije.

Vijest o njegovom dolasku danas su potvrdili iz Turističke zajednice područja Dravski peski, koja je uz Općinu Kloštar Podravski jedan od organizatora ovog glazbenog spektakla.

Sam koncert održat će se 28. svibnja u 21 sat u šatoru pored nogometnog igrališta, a sudeći prema tome koncert će biti besplatan za sve zainteresirane, iako tu potvrdu nismo dobili.

- Oglas -

Kako god bilo, ne sumnjamo da će šator biti ispunjen do posljednjeg mjesta i da će brojni Kloštrani, Podravci, ali i svi njihovi gosti u sav glas pjevati svima dobro poznate hitove.

Foto: Facebook TZ područja Dravski peski
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
čitam...
- Oglasni prostor -

Najnovije

Kašmirov kaput boje magnolije nije za svaki dan, Alenka ne treba povod za dobro se srediti

Kašmirov kaput boje magnolije nije za svakoga niti za svaki dan, no naša sugrađanka Alenka uvijek nam svojom pojavom...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti