VELIKO SRCE ZA MALO SRCE

Leon Šprem napisao emotivno pismo kćeri kupca Biukova dresa: Neka te privjesak podsjeća na mene jer ćemo tako biti zajedno

Aukciju za dres pokrenula je upravo ePodravina, nakon što nam je uručen dres Hajdukovog nogometaša Stipe Biuka koji ga je, kad je čuo za Leonovu priču, istog trena odlučio pokloniti i na taj način pomoći u prikupljanju potrebnih sredstava.

10:56h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Leon Šprem napokon ima datum operacije i dovoljan iznos za njeno pokriće, o čemu smo pisali jučer. 

Humanitarna akcija pokrenuta je ovo ljeto, a u nju su se uključili mnogi. Kako su nam jučer otkrile Leonova majka Martina i baka Anica, prikupljeno je 25 tisuća eura od čega su bile i dvije velika uplate, jedna križevačkog Radnika od 50 tisuća kuna, a druga privatnog poduzetnika koji je za potrebe Leonove operacije na internetskoj aukciji kupio dres Hajdukovog nogometaša Stipe Biuka.

Aukciju za dres pokrenula je upravo ePodravina, nakon što nam ga je uručio donator koji je htio ostati anoniman.

Na iznenađenje svih uključenih u priču, dres je u finalnom krugu aukcije dosegao iznos od 37 tisuća kuna, a kupio ga je splitski poduzetnik Rino Vukasović.

– Poštovani, velika nam je čast i zadovoljstvo biti dio ove priče i da možemo pomoći Leonu do konačnog ozdravljenja – napisao nam je Vukasović po završetku aukcije.

Obitelj malenog Leona oduševljena je bila Vukasovićevom gestom te je poslala pismo zahvale Rinu Vukasoviću. Pismo je napisao Leon, a upućeno je Rinovoj kćeri Ziti, pišu 24sata.

– Znam da voliš svoje roditelje i da si ponosna na njih, a kako i ne bi bila jer su oni učinili veliko djelo i meni spasili život kako bi mogao i dalje živjeti. Šaljem ti privjesak maloga anđela da uvijek bude uz tebe da te čuva i da budeš zdrava. Neka te privjesak podsjeća na mene jer tako ćemo biti zajedno. Veliki zagrljaj, draga Zita. Tvoj Leon Šprem – poručio je Leon svojim dobročiniteljima.

Biuk je dres potpisao i poslao za Koprivnicu // Foto: M. Posavec
Orignialan dres Hajduka stigao je u ruke Rine Vukasovića iz Splita // Foto: M. Posavec