0.9 C
Koprivnica
Utorak, 7. veljače 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
grad subvencionira

Lijepa vijest za sve Koprivničance kojima je život bez knjige nezamisliv, članarina u Knjižnicu se i dalje ne plaća
L

Inače, cijena za dječji odjel je sedam eura, a odjel za odrasle, koji uključuje i stručno-znanstveni odjel, odnosno čitaonicu je 13,50 eura, s time da učenici, studenti, umirovljenici i nezaposleni plaćaju sedam eura

Ne propustite

Iako nije nikakva novost, već informacija na koju smo navikli, lijepa obavijest stiže za sve one koji redovito posjećuju koprivničku Knjižnicu i čitaonicu Fran Galović. Naime, godišnju članarinu za sve Koprivničance i dalje će pokrivati Grad Koprivnica.

- Oglas -

To se može vidjeti iz akata objavljenih na službenoj gradskoj stranici, gdje piše da se članarina i dalje subvencionira u stopostotnom iznosu za sve kategorije korisnika, odnosno one s prebivalištem na području Grada Koprivnice.

Sve to prema cjeniku Knjižnice i čitaonice, koji je prihvatilo Upravno vijeće te ustanove na sjednici održanoj krajem prosinca prošle godine. Cijena za dječji odjel je sedam eura, a odjel za odrasle, koji uključuje i stručno-znanstveni odjel, odnosno čitaonicu je 13,50 eura, s time da učenici, studenti, umirovljenici i nezaposleni plaćaju sedam eura.

Jasno, Knjižnica, osim s Gradom, ima dogovor o subvencioniranoj članarini s još nekoliko okolnih općina. Također, besplatno članstvo imaju i korisnici pomoći za uzdržavanje, djeca i mladi iz obitelji s troje i više djece do kraja srednjoškolskog obrazovanja te osobe s invaliditetom.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

incident u plavšincu

FOTO/VIDEO Željka je pred djecom nožem ubo susjed Damir, supruga Azmina: Došao je po mikser, vikao je, bio pijan, nož mu je zabio na...

Incident koji se u nedjelju popodne dogodio u Plavšincu, a nakon kojeg je jedna osoba s ubodnom ranom i...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti