5.7 C
Koprivnica
Četvrtak, 29. veljače 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
grad subvencionira

Lijepa vijest za sve Koprivničance kojima je život bez knjige nezamisliv, članarina u Knjižnicu se i dalje ne plaća
L

Inače, cijena za dječji odjel je sedam eura, a odjel za odrasle, koji uključuje i stručno-znanstveni odjel, odnosno čitaonicu je 13,50 eura, s time da učenici, studenti, umirovljenici i nezaposleni plaćaju sedam eura

Ne propustite

Iako nije nikakva novost, već informacija na koju smo navikli, lijepa obavijest stiže za sve one koji redovito posjećuju koprivničku Knjižnicu i čitaonicu Fran Galović. Naime, godišnju članarinu za sve Koprivničance i dalje će pokrivati Grad Koprivnica.

To se može vidjeti iz akata objavljenih na službenoj gradskoj stranici, gdje piše da se članarina i dalje subvencionira u stopostotnom iznosu za sve kategorije korisnika, odnosno one s prebivalištem na području Grada Koprivnice.

Sve to prema cjeniku Knjižnice i čitaonice, koji je prihvatilo Upravno vijeće te ustanove na sjednici održanoj krajem prosinca prošle godine. Cijena za dječji odjel je sedam eura, a odjel za odrasle, koji uključuje i stručno-znanstveni odjel, odnosno čitaonicu je 13,50 eura, s time da učenici, studenti, umirovljenici i nezaposleni plaćaju sedam eura.

Jasno, Knjižnica, osim s Gradom, ima dogovor o subvencioniranoj članarini s još nekoliko okolnih općina. Također, besplatno članstvo imaju i korisnici pomoći za uzdržavanje, djeca i mladi iz obitelji s troje i više djece do kraja srednjoškolskog obrazovanja te osobe s invaliditetom.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

PROGRAM EDUKACIJE

Udruga Mali princ će provoditi program usavršavanja za zvanje osobni asistent

Đurđevačka Udruga Mali princ dobila je od Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike licencu za program stručnog...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×