Miss party

Ljepotice koje žele postati Miss županije družit će se u koprivničkom kafiću

Na izbor za Miss županije mogu se prijaviti djevojke do 25 godina. Prijave traju do 25. ožujka na službenu stranicu pod rubrikom "Želiš postati Miss? Prijavi se". Casting će se održati taj dan u 16 sati u restoranu Calypso u Križevcima.

12:38h
0
Izbor za Miss Koprivničko-križevačke županije // Foto: Mario Kos
Izbor za Miss Koprivničko-križevačke županije // Foto: Mario Kos

Ususret izboru za Miss Koprivničko-križevačke županije u subotu, u koprivničkom Caffe baru Guliver priprema se Miss party.


Zainteresirane djevojke tako će na jednom mjestu i u opuštenoj atmosferi moći dobiti sve potrebne informacije o samom izboru koje će im iz prve ruke prenijeti profesionalna manekenka vodećih modnih agencija Izabela-Marija Rajić te još uvijek aktualna Miss Koprivničko-križevačke županije Marinela Miklečić.

Za sve djevojke koje još nisu odlučile boriti se za titulu najljepše u županiji ovo je prava prilika da dobiju odgovore na sva pitanja.

Na izbor za Miss županije mogu se prijaviti djevojke do 25 godina. Prijave traju do 25. ožujka na službenu stranicu pod rubrikom “Želiš postati Miss? Prijavi se”. Casting će se održati taj dan u 16 sati u restoranu Calypso u Križevcima.

Izbor Miss Koprivničko-križevačke županije za Miss Hrvatske održat će se 6. svibnja po prvi put u Križevcima u organizaciji putničke agencije Le Monde d.o.o. i njenog vlasnika Mladena Marendića.

Suradnja na području organizacijsko-promotivnih aktivnosti ostvarena je s koprivničkom blogericom Izabelom Hegedušić. Više informacija pročitajte na blogu Izzita.

Sve djevojke koje dođu imaju shooter gratis, a djevojke koje se prijave, besplatno piće. Stoga, pozivaju se djevojke da se prijave na izbor za Miss Koprivničko-križevačke županije i/ili za ruku zgrabe prijateljicu za koju misle da bi se trebala prijaviti te da zajedno dođu u Guliver.

čitam...