Još malo

LJETO NA ZRINSKOM Uskoro stiže omiljena manifestacija za vruće dane, koncerti, zanimljivosti i atrakcije ispunit će centar, a u pripremi su i novosti

Sudeći po prošlim godinama, možemo očekivati kreativne kutke za mališane, kino na otvorenom, fitness u parku i nezaobilazne koncerte za različite ukuse, od tamburaša do DJ-eva.

12:09h
0

Posljednjih godina omiljena manifestacija Koprivničanki i Koprivničanaca svih dobi sve je bliže.

Govorimo, naravno, o Ljetu na Zrinskom, koje će i ove godine biti prepuno događanja, zanimljivosti, koncerata, radionica i atrakcija koje će zabavljati sve koji se tijekom dva ljetna mjeseca nađu u centru grada.

Pripreme su već u punom jeku, a otvaranje manifestacije očekuje se sredinom srpnja.

– Program će biti sličan prošlogodišnjem, no doradit ćemo ga, bit će i novosti. Ponovno će biti mnogo aktivnosti i za djecu i mlade i za odrasle, za sve uzraste, i to svaki dan – najavila nam je viša stručna suradnica za informiranje i odnose s javnošću Grada Koprivnice Ivana Ledinski Cvetković.

Prošle je godine Ljeto na Zrinskom koncertom otvorio Željko Bebek, koji je privukao toliko publike da se činilo kao da je glavni koprivnički trg pretijesan. Za ovu godinu još nisu poznata imena koja će zauzeti pozornicu, no očekuje se netko tko će na sličan način spektakularno otvoriti manifestaciju.

– U pregovorima smo, nemamo još ništa potvrđeno. Imamo neke naše želje i dogovore, naravno, no nije ništa konačno – rekla nam je ona.

Sudeći po prošlim godinama, možemo očekivati kreativne kutke za mališane, kino na otvorenom, fitness u parku i nezaobilazne koncerte za različite ukuse, od tamburaša do DJ-eva. Koje su novosti pripremljene i što nas sve čeka ovoga ljeta, bit će poznato uskoro.

čitam...