14 C
Koprivnica
Petak, 31. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
OŠ FRAN KONCELAK DRNJE

Škola dobila vrijedne instrumente, sve je spremno za osnivanje dječjeg tamburaškog sastava
Š

Veselimo se prvoj prilici da naši budući tamburaši nastupe na nekoj prigodi gdje ćemo svi moći uživati u njihovim izvedbama - poručio je općinski načelnik Dombaj

Ne propustite

Osnovna škola Fran Koncelak dobila je vrijednu donaciju od Općine Drnje čime su ispunjeni svi preduvjeti za osnivanje dječjeg tamburaškog sastava.

Naime, u školi je jučer obavljena primopredaja šest tamburaških instrumenata koje je izradio Antun Tilošanec, vlasnik firmeTilika d.o.o. .

Instrumente je preuzela ravnateljica Dunja Valenčak, a na korištenje joj ih je predao općinski načelnik Petar Dombaj. Primopredaji je prisustvovao i zamjenik ravnateljice Ivan Pikivača.

– Antun je odradio vrhunski posao i ugodno nas iznenadio što ne čudi s obzirom da je veliki ljubitelj tambura. Isto tako ovo je prilika da Općina Drnje sa školom započne jednu lijepu priču i vrlo brzo okupi što više zainteresirane djece koja će koristiti instrumente. Veselimo se prvoj prilici da naši budući tamburaši nastupe na nekoj prigodi gdje ćemo svi moći uživati u njihovim izvedbama – poručio je općinski načelnik Dombaj.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

zapovjednik atj lučko

FOTO General Butorac je prije 32 godine bio u krvavoj akciji na Plitvicama, a danas vrijeme provodi u Molvama i bavi se poljoprivredom: U...

Na današnji dan prije 32 godine poginuo je Josip Jović, tadašnji 22-godišnjak i prva žrtva Domovinskog rata. Bio je...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti