19.6 C
Koprivnica
Nedjelja, 23. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
OŠ FRAN KONCELAK DRNJE

Škola dobila vrijedne instrumente, sve je spremno za osnivanje dječjeg tamburaškog sastava
Š

Veselimo se prvoj prilici da naši budući tamburaši nastupe na nekoj prigodi gdje ćemo svi moći uživati u njihovim izvedbama - poručio je općinski načelnik Dombaj

Ne propustite

Osnovna škola Fran Koncelak dobila je vrijednu donaciju od Općine Drnje čime su ispunjeni svi preduvjeti za osnivanje dječjeg tamburaškog sastava.

Naime, u školi je jučer obavljena primopredaja šest tamburaških instrumenata koje je izradio Antun Tilošanec, vlasnik firmeTilika d.o.o. .

Instrumente je preuzela ravnateljica Dunja Valenčak, a na korištenje joj ih je predao općinski načelnik Petar Dombaj. Primopredaji je prisustvovao i zamjenik ravnateljice Ivan Pikivača.

– Antun je odradio vrhunski posao i ugodno nas iznenadio što ne čudi s obzirom da je veliki ljubitelj tambura. Isto tako ovo je prilika da Općina Drnje sa školom započne jednu lijepu priču i vrlo brzo okupi što više zainteresirane djece koja će koristiti instrumente. Veselimo se prvoj prilici da naši budući tamburaši nastupe na nekoj prigodi gdje ćemo svi moći uživati u njihovim izvedbama – poručio je općinski načelnik Dombaj.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Dani općine

FOTO/VIDEO Kralj zabave Zlatko Pejaković pokazao zašto je legenda, Ivančani uživaju u nezaboravnim hitovima

Malo je još legendi hrvatske estrade kao što je Zlatko Pejaković. U sklopu proslave Dana općine Koprivnički Ivanec svojim je...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×