Lopovi ne miruju: ukrali prijenosno računalo, meso, nakit i novac

12:50h
0
Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena su četiri kaznena djela. Iz Policijske uprave koprivničko-križevačke izvijestili su kako je tijekom noći, 17/18. siječnja nepoznati počinitelj provalio u zgradu u Koprivnici u ulici Ivana Generalića. Unutar zgrade je provalio i u dvije trgovine otuđivši prijenosno računalo, manju metalnu kasu i neke druge predmete. Policija traga za nepoznatim počiniteljem i otuđenim predmetima.

Lopovi nisu mirovali ni u Kutnjaku. Naime, od 16. do 18. siječnja nepoznati je počinitelj provalio u ljetnu kuhinju u dvorištu obiteljske kuće i otuđio otprilike 150 kilograma zamrznutog i suhog mesa. Vlasnik je oštećen za više tisuća kuna. Policija traga za nepoznatim počiniteljem i otuđenim predmetima.

Jučer, 18. siječnja je u Velikom Otoku nepoznati počinitelj pokušao provaliti u obiteljsku kuću te je pobjegao prilikom uključivanja alarma ništa ne otuđivši. Policija traga za nepoznatim počiniteljem.

U Križevcima je pak u ulici Petra Zrinskog nepoznati počinitelj provalio u dva stana stambene zgrade otuđivši nakit i novac. Vlasnici su oštećeni za više tisuća kuna, a policija traga za nepoznatim počiniteljem i otuđenim predmetima.

čitam...