kalinovečki slavuj

Lorena Vlašić (11) svojim glasom i simpatičnošću oduševila žiri u poznatom glazbenom showu: Bila sam najmlađa kandidatkinja te večeri pa je moj uspjeh još i veći

Reakcije žirija već na audicijama su bile pozitivne i sretni smo što je dogurala ovako daleko s obzirom na to da je konkurencija zaista velika - kazala nam je Lorenina majka. 

10:05h
0

Lorena Vlašić (11), preslatka djevojčica iz Kalinovca koja na prvu osvaja svojim glasom, ali i simpatičnošću, vrckavošću te pozitivnom energijom, izborila je svojim nastupom drugi krug u popularnom glazbenom showu pod nazivom ‘Neki novi klinci’.

Riječ je o showu koji se se emitira na srpskoj Grand TV, zabavno-glazbenom kanalu.

MARKETING EPODRAVINA.HR

Lorena je za svoj nastup odabrala pjesmu ‘Zagrli’ od popularne srpske pjevačice Goce Tržan.

Stručni žiri je ostavila bez daha te je osvojila svih šest ‘DA’ za prolaz u daljnje natjecanje.

Martina Vlašić, Lorenina majka, nije krila oduševljenje s kćerinim uspjehom te nam je rekla da jedva čeka novi nastup na kojem će se predstaviti s dvije pjesme.

Screenshot youtube

– Audicije su krenule još ljetos. Lorena je imala želju prijaviti se s obzirom da je pjesma njezin život, prati glazbene showove, a ima već i iskustva s nastupima u raznim glazbenim natjecanjima. Pritom je osvojila i brojne nagrade. Reakcije žirija već na audicijama su bile pozitivne i sretni smo što je dogurala ovako daleko s obzirom na to da je konkurencija zaista velika – kazala nam je Lorenina majka. 

Glazba joj je u krvi. Njezin dan počinje i završava pjesmom. Kad odraste željela bi postati pjevačica. O njezinim brojnim uspjesima već smo pisali. 

Lorena nam je rekla da je iznimno sretna i zadovoljna kako je prošao nastup te da ovih dana kreće s pripremom za idući.

Lorena Vlašić //Foto: Privatna arhiva

– Moja mentorica je Kristina Domović, naša poznata pjevačica. Ona mi pomaže uvježbati pjesme za nastup koje najčešće sama biram. Bila sam te večeri najmlađa kandidatkinja i time je moj uspjeh još veći. Jedva čekam idući nastup – rekla je L. Vlašić.

U videu možete pogledati Lorenin nastup i predivne komentare žirija koje je zaslužila.

čitam...