- Oglas -

Glazba joj je u krvi. Njezin dan počinje i završava pjesmom. Kad odraste željela bi postati pjevačica. Ima anđeoski glas zbog kojeg je izborila natjecanje na Međunarodnom glazbenom festivalu za djecu i mlade ‘Angel Voice’ koji će se održati u Beogradu.

Ona je Lorena Vlašić iz Kalinovca (11), mjesta nedaleko od Đurđevca, a svima je već poznata zbog svojih nastupa na brojnim festivalima, gdje je nerijetko osvajala prva mjesta.

Na festival u Beogradu putuje sutra, a predstavit će se publici s dvije pjesme.

- Oglas -

Pjevat će Svilu i med kojom je i izborila nastup na spomenutom festivalu, a za koju je nedavno snimila i svoj prvi spot kojeg krase kadrovi Đurđevca i Kalinovca. Tekst pjesme napisala je njezina teta, Sunčica Orešić.

Lorena Vlašić // Foto: djurdjevac.hr
Lorena Vlašić na Kukuričeku

Također, predstavit će se i s Hallelujah, Leonarda Cohena. U našem razgovoru Lorena nije krila uzbuđenje zbog nastupa koji ju očekuje, a za koji se dugo pripremala.

– Mislim da će biti uspješno. Puno sam se pripremala za taj nastup koji jedva čekam – kazala nam je ova simpatična djevojčica.

Nastupi na pozornici, pred brojnom publikom i reflektorima, nisu joj nepoznanica. U tome ima puno iskustva, bez obzira na godine.

Tako je nastupala već u showu pod nazivom Zvijezdice, na Međunarodnom festivalu ‘Čarobna frula’ u Zagrebu prošle godine gdje je, naravno, pobijedila.

Uz to, redovito sudjeluje na dječjem festivalu Kukuriček te se može pohvaliti i s nastupom na Međimurskom festivalu za djecu koji je održan u srpnju ove godine. Lorena je ponovo osvojila prvo mjesto u kategoriji autorske pjesme, a zvala se ‘O prvoj ljubavi’.

Lorena Vlašić // Foto: kalinovac.hr

– Još dok sam bila mala voljela sam pjevati. Slušala bih pjesme od Ivana Zaka ili Lidije Bačić i pjevala. Nemam najdražeg pjevača ili pjevačicu, ma svi su mi dobri. Slušam i domaće i strane pjesme, to ovisi o raspoloženju – rekla nam je simpatična L. Vlašić.

Otkrila nam je da bi dok odraste željela postati pjevačica, a osim što pjeva, Lorena ide u Glazbenu školu te svira klavir.

Sreću i ponos zbog uspjeha nije krila ni njezina majka Martina Vlašić, koja je jednako kao i Lorena uzbuđena zbog odlaska na spomenuti festival.

– Lorena je uzbuđena, baš kao i ja. Putujem s njom u pratnji. Očekujem da će se dobro zabaviti i da će to biti jedno lijepo iskustvo – kazala nam je M. Vlašić.

 

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

1 KOMENTAR

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime